ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Καλύτερα να κατεδαφιστούν γιατί είναι η ντροπή της "Ελιάς"

Πριν από  δύο, τρία χρόνια η εφημερίδα μας είχε κάνει εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με την έλλειψη τουαλετών στην πλατεία της Ελιάς. Ένα επίκαιρο σημείο της Βέροιας καθώς εκεί (στα 20 μέτρα) βρίσκεται ο χώρος στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων και αποβιβάζονται και επιβιβάζονται οι τουρίστες της πόλης.

Πολλοί, ίσως, δεν γνωρίζουν πως σε μικρή απόσταση (στην «πλάτη» του μπάσκετ της Ελιάς), πριν πολλά χρόνια υπήρχαν δημόσιες τουαλέτες. Δυστυχώς εδώ και χρόνια είναι εγκαταλελειμμένες και αποτελούν ένα αηδιαστικό αισθητικό σημείο και τόπο ρύπανσης, στην πασίγνωστη πανέμορφη περιοχή της Ελιάς.

Σε απάντηση του τότε ρεπορτάζ που κάναμε, οι υπεύθυνοι του Δήμου μας είπαν ότι αρκετές φορές καθαρίστηκαν και ανακατασκευάστηκαν οι εσωτερικοί χώροι, αλλά μετά από λίγες μέρες και πάλι καταστρέφονταν. 

Αφού, λοιπόν, δεν μπορεί να γίνει καλή διαχείριση ώστε οι τουαλέτες να είναι επισκέψιμες από τους πολίτες, τότε ας κατεδαφιστούν γιατί είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιες εικόνες στο σημείο αναφοράς της Βέροιας που είναι η Ελιά. 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΕΡΟΙΑ" (29/5/23)