ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κρούσματα Κορωνοϊού στη Νάουσα!

Τέσσερα κρούσματα Κορωνοιού επιβεβαιώθηκαν στη Νάουσα, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οικογένεια στην οποία και τα τέσσερα μέλη της είναι ασυμπτωματικά, δηλαδή δεν έχουν συμπτώματα του ιού, βρέθηκαν θετικά στον Κορωνοιό.

Η ανακάλυψη έγινε ουσιαστικά κατά τύχη σε προεγχειρητικό έλεγχο ενός ατόμου, επαναλαμβάνουμε δίχως να υπάρχουν συμπτώματα.

Είναι επίσης χαρακτηρισιτκό το γεγονός πως τα μέλη της οικογένειας δεν είχαν φύγει στο εξωτερικό ούτε είχαν έρθει σε επαφή με άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες μας, το ένα μέλος της οικογένειας έχει έρθει σε επαφή με άτομο που είναι προσωπικό του Γηροκομείου Νάουσας, δίχως όμως και πάλι να υπάρχουν συμπτώματα, ΟΥΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.

Γι αυτό το λόγο συνεργειό του ΕΟΔΥ, θα έρθει στην πόλη για να ιχνηλατίσει όλες τις επαφές που είχαν τα μέλη της οικογένειας τα οποία απο χθες βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Θεωρούμε πως οι πολίτες της Νάουσας και του Δήμου, χρειάζεται να είναι ψύχραιμοι, δεν χρειάζεται πανικός διότι πολύ απλά είναι πιθανόν να μην έχει διαδωθεί ο ιός και αν έχει διαδωθεί τα άτομα να είναι ασυμπτωματικά και να μπούν απλά σε καραντίνα.

Επαναλαμβάνουμε για να μην υπάρχει πανικός και διότι ήδη υπάρχουν FAKE NEWS στην αγορά της Νάουσας πως ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Βαλάντης Λιόλιος - naousanews.gr