ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρώτη φιλική νίκη για τον ΦΙΛΙΠΠΟ (φωτο)

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επέστρεψε μετά από καιρό ο Φίλιππος Βέροιας, καθώς σε φιλική αναμέτρηση επικράτησε του Ηρακλή με 3-0 σετ, στο Κατσάνειο στη Θεσσαλονίκη.

Οι Βεροιώτες ξεκίνησαν καλύτερα στην αναμέτρηση και κυριαρχώντας στο φιλέ έφτασαν εύκολα στο 10-25, παίρνοντας άνετα το πρώτο σετ.

Στο επόμενο σετ οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έβαλαν δύσκολα στους παίκτες του Τζιουμάκα.

Και πάλι όμως οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν πιο συγκεντρωμένοι στους τελευταίους κρίσιμους πόντους και έστω και δύσκολα έφτασαν στο 25-27, κάνοντας παράλληλα το 2-0.

Ανάλογη η εξέλιξη και στο τρίτο σετ με τους ‘’ερυθρόλευκους’’ να μιλούν στο φινάλε και με 23-25, έφτασαν στη νίκη με 3-0 σετ.

Ο Σωκράτης Τζιουμάκας, είδε όλους τους αθλητές του, μετά από ένα μήνα προετοιμασίας να «ξεμουδιάζουν» αγωνιστικά και κυρίως να ξεφεύγουν ψυχολογικά από την ρουτίνα της προπόνησης , δοκιμάζοντας παράλληλα πρόσωπα, σχήματα και τακτικές.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των ‘’ερυθρόλευκων’’  δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του: «Για πρώτο φιλικό, πήγαμε πολύ καλά, δοκιμάσαμε πολλά σχήματα και για αυτή την εποχή η εικόνα της ομάδας αφήνει μεγάλη αισιοδοξία».

Φίλιππος Βέροιας (Σ. Τζιουμάκας): Προύσαλης, Στ. Τζιουμάκας, Μπίσετ, Γάτσης, Φέρελ, Γ. Τζιουμάκας, λίμπερο ο Μπουράκης, Μιχελάκης, Παπζογλου, Τσιάρας, Μπουτόπουλος, Γραμμενούδης, Αρτακιανός
Ηρακλής  (Α. Μαυρίδης): Στεφανίδης, Καλϊτζίδης, Βαρβεσιώτης, Κεσεσίδης, Κεσούδης, λίμπερο ο Κωστάκγλου, Κονιόρδος, Τσακίρης, Χίζαρης, Γεράνης , Καραμάνης