ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Την Κυριακή 19 Ιουνίου η Βικελαία γιορτή ποδηλάτου στη Βέροια

Το Αθλητικό Τμήμα του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας διοργανώνει σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Βέροιας, τις Σχολικές επιτροπές Α΄βάθμιας & Β΄βάθμιας εκπαίδευσης, τη ΛΕΜΟΒ, λαϊκή ανοιχτή ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης για μαθητές/τριες Δημοτικών Σχολείων, νηπιαγωγείων, Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ και ενηλίκων με διαδρομή στο κέντρο της πόλης της Βέροιας, την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016.

ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ-ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τόπος συγκέντρωσης ποδηλατών: πάρκο Ελιάς (χώρος πλατάνων) για δήλωση συμμετοχής  στη Γραμματεία. ΩΡΑ  προσέλευσης 09:00πμ.  ΩΡΑ εκκίνησης 11:00 πμ κοντά στο Βλαχογιάννειο Μουσείο

Κατηγορίες εκκίνηση ώρα 11.00: μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ ,μαθητές Δημοτικών Σχολείων, μαθητές νηπιαγωγείων, γονείς ή κηδεμόνες (για μεγαλύτερη ασφάλεια σ’ αυτήν την κατηγορία οι γονείς -ή οι κηδεμόνες- μπορούν αν θέλουν να συνοδεύουν τα μικρά παιδιά τους με ποδήλατο ή χωρίς ποδήλατο) και ενήλικες

Διαδρομή: Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες είναι η εξής : Αφετηρία οδός Ανοίξεως ( Βλαχογιάννειο Μουσείο)® οδός Ανοίξεως ®Βενιζέλου ® οδός Εληάς και τερματισμός στην οδό Ανοίξεως ( Βλαχογιάννειο Μουσείο)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Το κράνος είναι υποχρεωτικό για όλους τους συμμετέχοντες

Οι γονείς είναι υπεύθυνοι για την προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών τους

Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή κατάσταση υγείας και να διαθέτουν ποδήλατο με μεταλλικό σκελετό(οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για προβλήματα υγείας που ενδεχομένως   προκύψουν)

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν υπογράψει υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής πριν τον αγώνα στην γραμματεία (για τους ανηλίκους θα υπογράφει ο γονέας ή κηδεμόνας)

Ο χαρακτήρας της ποδηλατοδρομίας δεν είναι ανταγωνιστικός

Μέτρα ασφαλείας:

Σε συνεργασία με την Τροχαία Βέροιας  θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις συγκεκριμένες οδούς

Οχήματα της τροχαίας και βοηθοί ποδηλάτες θα προπορεύονται και θα έπονται των γκρούπ των ποδηλατών

Στην πλατεία Εληάς, θα υπάρχει γραμματεία, χώρος κληρώσεων & απονομών & σταθμός Α΄ Βοηθειών

Κλήρωση δώρων:

Στο τέλος της ποδηλατοδρομίας θα κληρωθούν ποδήλατα, κράνη  και πολλά δώρα έκπληξη

Οργανωτική επιτροπή : Λευκόπουλος Εμμανουήλ, Μαραντίδου Ελένη, Τσιολαρίδου Χριστίνα, Αραμπατζή Αικατερίνη, Τριανταφυλλίδου Ελευθερία

Υπεύθυνος εκδήλωσης: ο προϊστάμενος Αθλητισμού, Ρωμύλος Αλεξανδρίδης

Τελετάρχης : Μαραντίδου Ελένη

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του  Αθλητικού Τμήματος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας στο τηλ. 2331-0-22178. Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους την ημέρα της ποδηλατοδρομίας, μπορούν να δηλώσουν  στο 2331-0-78936.