ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

6ος Γύρος Λίμνης Αλιάκμονα "Veria Fun Run 2016": Τρέξιμο - Ποδήλατα - Πατίνια - Πεζοπορία!

Ο Αθλητικός Σύλλογος Βέροιας «ΗΜΑΘΙΩΝ» και το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας διοργανώνουν τον 6ο γύρο της λίμνης Αλιάκμονα (Veria Fun Run 2016), στις 26 Ιουνίου 2016, με τρείς διαγωνιστικές κατηγορίες: τροχάδην, ποδήλατα, σκεϊτ-πατίνια και μια εκτός διαγωνισμού «περπατώντας και απλά απολαμβάνοντας την διαδρομή».

Οι αγώνες δρόμου και ποδηλάτου θα πραγματοποιηθούν σε ηλικιακές κατηγορίες: α) Μέχρι 12 ετών, β) από 12 έως 18 και γ) από 18 και άνω. Ο γύρος της λίμνης Αλιάκμονα πέρα απόι την ανάδειξη των δυνατοτήτων εναλλακτικών μορφών αθλητικού τουρισμού και αθλητισμού της περιοχής, κάθε χρόνο αναδεικνύει και τιμά σημαντικά γεγονότα, συλλόγους, πρόσωπα και καταστάσεις με απώτερο σκοπό την γνώση αλλά και τη βελτίωση της σωματικής και πνευματικής υγείας μέσω του αθλητισμού και του εθελοντισμού.

Για φέτος επιλέξαμε την 26 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, να στείλουμε το κοινωνικό μήνυμα: «ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ».

Παράλληλα, για την πολύχρονη προσφορά του στα Ημαθιώτικα, και όχι μόνο γράμματα και ιδίως τη συμβολή του στην έκδοση από τον Ημαθίωνα του βιβλίου «Το Παγκράτιο διά μέσου των αιώνων», θα τιμηθεί ο συντοπίτης μας φιλόλογος κ. Θωμάς Γαβριηλίδης. Στο χώρο των εκδηλώσεων θα υπάρχουν σημεία, όπου οι μετέχοντες μπορούν να προσφέρουν ως συμβολικό παράβολο συμμετοχής, τρόφιμα μακράς διάρκειας, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας. Επιπλέον, στο χώρο θα λειτουργήσει bazaar αγάπης από τα μέλη της «Πρωτοβουλίας για το παιδί».

Καλούμε όλους τους κοινωνικούς φορείς, όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, όλους τους μαθητές και δασκάλους πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να συμμετάσχουν στον 6ο Γύρο της Λίμνης Αλιάκμονα στις 26 Ιουνίου 2016. Ώρα εκκίνησης στην Βόρεια πλευρά είναι 11:00πμ, άρα χρειάζεται η παρουσία μας από την 10:30…

Προσκαλέστε τους φίλους σας, βάλτε τα αθλητικά ή τα πρόχειρά σας, πάρτε ποδήλατα, σκεϊτ και πατίνια, καβαλήστε τη θετική σας διάθεση και ελάτε να προκαλέσουμε ένα ανθρώπινο τσουνάμι που θα ξεπλύνει τις εξαρτήσεις και θα προαγάγει τον ορθολογισμό και την κοινωνική προσφορά.

Η Βέροια τρέχει και βάζει ‘’STOP’’ στη εξάρτηση. ‘’VERIA FUN RUN 2016’’ Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα αλλά και μέσω του: https://www.facebook.com/events/1688324308056786/ , όπως και στο site του ΗΜΑΘΙΩΝΑ : http://imathion.blogspot.gr/