ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Προκήρυξη τεχνικού σεμιναρίου και διαιτησίας National Technical Course - NTC

Η Ελληνική Ομοσπονδία «ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ» (HellenicQuadrathlonITFFederation) προκηρύσσει Τεχνικό Σεμινάριο και Διαιτησίας, επίσης θα διεξαχθούν  εξετάσεις Danκαι Διαιτησίας Γ’, Β’ και Α’ κατηγορίας. (NationalTechnicalCourse– Open N.T.C.).

Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου και εξετάσεων Dan:

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, στην Λάρισα. (Ξενοδοχείο «Διόνυσος», Λ. Κατσώνη 24 & 23ης Οκτωβρίου (γωνία), τηλ 2410230101, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη της ΕΟΜΤ.

Για τις εξετάσεις Dan: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη Κούπ και Danτων σωματείων της ΕΟΜΤ. 

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται εγγράφως στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΕΟΜΤ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για εξετάσεις Danμπορούν να εξετασθούν μέλη της Ε.ΟΜ.Τ. με αίτηση από τα σωματεία τους.   Τα δικαιολογητικά θα παραδοθούν την ημέρα των εξετάσεων από τον αρμόδιο εκπαιδευτή του συλλόγου.

Δικαιολογητικά για την κατάθεση της αιτήσεως:

α) Αίτηση της ΕΟΜΤ με όλα τα στοιχεία συμπληρωμένα.

β) Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητος επικυρωμένο από την ΕΟΜΤ και ιατρό, με επικύρωση όλων των στοιχείων Κούπ, Danκαι εθνικών σεμιναρίων.

γ) Για 1ο Danφωτοτυπίες των διπλωμάτων Κούπ της ΕΟΜΤ.

δ) Για όλα τα υπόλοιπα Danφωτοτυπία τα προηγούμενα.

Για εξετάσεις Διαιτησίαςμπορούν να εξετασθούν διαιτητές κριτές για Γ, Β και Α κατηγορίας με αίτηση όπως επισυνάπτεται.

Τρόπος Διεξαγωγής του Σεμιναρίου και Εξετάσεων:

Τα δηλωμένα μέλη πρέπει να έχουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητος θεωρημένο από την ΕΟΜΤ και Ιατρό. Τα δελτία αθλητικής Ιδιότητος (Δ.Α.Ι.) πρέπει να είναι στις σελίδες 10 και 11 τα Κούπ συμπληρωμένα με σφραγίδα της ΕΟΜΤ. Στις σελίδες 12 και 13 τα Danσυμπληρωμένα με σφραγίδα της ΕΟΜΤ. Στις σελίδες από 14 έως 23 αναγράφονται οι συμμετοχές  όλης της δραστηριότητας των αθλητών – συμμετασχόντων. Δελτίο που δεν είναι καταγεγραμμένες οι άνω σελίδες ενώ ο αθλητής αθλήτρια συμμετέχει, θα θεωρείται άκυρο.  Αθλητής που δεν συμμετέχει σε διοργανώσεις για οποιοδήποτε λόγο πρέπει να δηλώνεται στην ΕΟΜΤ.

Τα συμμετέχοντα μέλη πρέπει να έχουν το επίσημο Dobokτης ITFχωρίς να διαφημίζουν εταιρίες που δεν είναι επίσημοι χορηγοί της ITF, AETFκαι ΕΟΜΤ. Οι ζώνες των αθλητών πρέπει να αναγράφουν αυτά που προβλέπουν οι κανονισμοί της ITF. 

Μέλη που δεν εξετάζονται μπορούν να φορούν αθλητικές φόρμες των συλλόγων τους, όχι όμως άλλων παρεμφερών αθλημάτων, ομοσπονδιών κλπ.

Για τις εξετάσεις των Danκαι Διαιτησίας υπεύθυνη είναι η Τεχνική Επιτροπή, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Για την συμμετοχή σε διεθνή σεμινάρια (IIC, IUC) πρέπει να υπάρχει συμμετοχή σε εθνικά σεμινάρια.

Το σεμινάριο διαχωρίζεται σε  τρείς κατηγορίες:

·         Εγχρώμων ζωνών έως 1 Κούπ

·         1 Dan– 2Dan

·         3 Dan και άνω 

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου δεν επιτρέπονται θεατές. Επιτρέπονται μέλη των ΔΣ των σωματείων. Φωτογράφοι επιτρέπονται μετά από έγκριση της ΤΕ.

Πρόγραμμα:

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

·        09:30 – 11:00, Σεμινάριο,Ύλη πρακτικών μαθημάτων, ανάλυση τεχνικών Σκιαμαχίας, Διδακτέα - Εξεταστέα ύλη. Τεχνικές συμπλοκής, Προπονητική, συνδυασμοί τεχνικών  αγώνων, θεωρεία – Διαιτησία. 

·        11:00 – 13:00 Σεμινάριο  

·        13:00 – 14:00 Μεσημεριανό

·        14:00 – 16:00, Σεμινάριο

·        16:00 – 18:00, Σεμινάριο Διαιτησίας

·        18:00 – 19:30, Εξετάσεις Danκαι Διαιτησίας

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

·        09:30 – 11:00, Σεμινάριο Διαιτησίας

·        11:00 – 13:00, Σεμινάριο

·        13:00 λήξη σεμιναρίου

Τα προπονητικά γκρουπ καθορίζονται από την ΤΕ ανάλογα των δηλώσεων συμμετοχής.   

Διαμονή μελών - Κόστος:

Τα μέλη θα διαμείνουν με δική τους ευθύνη.

Υπεύθυνοι Σεμιναρίου και Εξετάσεων:

Το σεμινάριο διοργανώνεται με την ευθύνη της ΕΟΜΤ. Για τις εξετάσεις των Danκαι Διαιτησίας, υπεύθυνη είναι η Τεχνική Επιτροπή.

Συνημμένα αρχεία: