ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θρίαμβος για τον "Α.Σ. Αριστοτέλης" στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τετράθλου - Taekwon-do

Στην πρώτη θέση της τελικής κατάταξης βρέθηκε το περασμένο Σάββατο 5/12/2015 ο Α.Σ. Αριστοτέλης, που εδρεύει στον Κοπανό, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τετράθλου-Taekwon-doI.T.F.

Το πρωτάθλημα διεξήχθη  στην Αθήνα στο κλειστό στάδιο Ραφήνας. Το υψηλό επίπεδο της εξαντλητικής προπόνησης σε συνδυασμό με τις άρτιες εγκαταστάσεις και την θέληση των αθλητών μας, των προπονητών, και κυρίως των γονέων μας ανέδειξαν για μια ακόμη φορά. Ο Σύλλογός μας ανεβαίνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου για πολλοστή φορά πράγμα που μας δείχνει την διαφορά του επίπεδου των αθλητών μας. Η ποιότητα της προπόνησης, η εμπειρία και η πραγματική αγάπη μας έδωσαν αυτή τη νίκη. Είχαμε την απόλυτη επιτυχία, συμμετείχαμε με 13 αθλητές και αποκομίσαμε 13 μετάλλια, 8 χρυσά, 4 ασημένια και 1 χάλκινο.

Αναλυτικά οι αθλητές:

Μπάμπου Θεοδώρα              2η θέση   - 38  Ασημένιο Μετάλλιο

Γιαλαμάς Θωμάς                   2η θέση  - 41  Ασημένιο Μετάλλιο

Λιοτάκης Δημήτριος             3η θέση  - 35  Χάλκινο Μετάλλιο

Μίχος Δημήτριος                  1η θέση  -  45  Χρυσό Μετάλλιο

Τσακαλίδης Ηλίας                2η θέση   - 52  Ασημένιο Μετάλλιο

Τσαπακίκης Χρόνης             1η θέση   - 50  Χρυσό Μετάλλιο

Λιοτάκης Θωμάς                  1η θέση   + 59  Χρυσό Μετάλλιο

Κότσαλη Ιωάννα                 1η θέση   - 50  Χρυσό Μετάλλιο

Σιδηροπούλου Ευα              1η θέση   + 59  Χρυσό Μετάλλιο

Παπαιωάννου Αιμίλιος         2η θέση   - 50  Ασημένιο Μετάλλιο

Σαράφης Γεώργιος              1η θέση    - 62  Χρυσό Μετάλλιο

Πετράς Δημήτριος              1η θέση   +75  Χρυσό Μετάλλιο

Σαχινίδου Πελαγία              1η θέση    - 62  Χρυσό Μετάλλιο

Με την αποστολή ταξίδεψαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετράθλου MasterΠαναγιώτης Γιαλαμάς και ο Γενικός Γραμματέας της ομοσπονδίας κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος. Την αποστολή συνόδευσαν και τρείς διαιτητές: Σαχινίδου Πελαγία 1 DAN, Γιαλαμά Ευανθία 4 DANκαι Γιαλαμάς Ιωάννης 4 DAN, μέλος της Επιτροπής διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που παρά τις έντονες οικονομικές δυσκολίες δεν σταματούν να δίνουν στα παιδιά τους το καλύτερο που μπορούν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνοδούς – γονείς  που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και μας ακολουθούν σε όλες τις διοργανώσεις. Στόχος μας από εδώ και πέρα το Παγκόσμιο Κύπελλο Taekwon-doI.T.F. στην Βουδαπέστη, το Πανευρωπαϊκό κύπελλο στην Ρουμανία και το Open Πρωτάθλημα στη Βουλγαρία. Να ευχηθούμε Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο το νέο έτος και υπομονή και αγώνα σε ότι και αν κάνουμε.