ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αναχώρησαν για την Αυστρία οι αθλητές του Ε.Ο.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ

Για το προπονητικό κέντρο του Hindertux της Αυστρίας αναχώρησαν οι αθλητές αλπικών αγωνισμάτων του Ε.Ο.Σ Νάουσας, Ράλλη Σοφία, Μπακαλιός Δημήτριος και Κατσάνης Αθανάσιος στις 27/11/2015.

Ενόψει της νέας χιονοδρομικής περιόδου, οι αθλητές μας, συμμετέχουν ως μέλη της Εθνικής ομάδας, στις εντατικές προπονήσεις λίγο πριν την τελική ευθεία της έναρξης του Εθνικού Πρωταθλήματος. Μετά τις προπονήσεις τους θα αναχωρήσουν για την Ιταλία, συμμετέχοντας σε διεθνείς αγώνες προετοιμασίας, ενώ η επάνοδός τους ορίστηκε στις 6/12/2015.

Στο Junior IBU Cup (Ομπερτίλιαχ Αυστρίας (10-12.12.15) και στο Άμπερ της Γερμανίας (18-20.12.15)) θα συμμετάσχει η αθλήτρια Βορείων Αγωνισμάτων του Ε.Ο.Σ Νάουσας, Γωγώ Νιμπίτη. Πρόκειται για ένα νέο αγωνιστικό θεσμό στον οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά η ομάδα Διάθλου της Ε.Ο.Χ.Α, με στόχο την εισαγωγή των νέων αθλητών σε διεθνείς αγώνες Διάθλου, και οι οποίοι θα είναι το κριτήριο επιλογής, για την ανάδειξη του αθλητή  που θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του 2016. Η αθλήτριά μας αναχώρησε την Δευτέρα 30/11/2015, για την Rintana Ιταλίας, ως μέλος της ελληνικής εθνικής ομάδας  εφήβων­-νεανίδων προκειμένου να προετοιμαστεί μέχρι τις 9/12/2015.

ΔΩΡΕΕΣ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ

Οι οικογένειες Αικ. Βαρβαρέσου, Κ.Βαρβαρέσου, και Ε. Πασγιάνου, στην μνήμη του Κωνσταντίνου Στ. Μερτζάνη, 500 ευρώ.

Οι οικογένειες Ιωάννη Τσακνή, Νικολάου Βελή, και η κ. Χρυσούλα Βελή, στην μνήμη του Ιωάννη Βελή, 200 ευρώ.

Το Δ.Σ του Ε.Ο.Σ Νάουσας ευχαριστεί θερμά