ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Προκήρυξη σεμιναρίου και εξετάσεων διαιτησίας από την Ελληνική Ομοσπονδία «ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ»

Η Ελληνική Ομοσπονδία «ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ» προκηρύσσει εθνικό σεμινάριο και εξετάσεις για τις κατηγορίες Γ΄, Β΄, και Α΄ Διαιτησίας.

Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015, στην αίθουσα του Α.Ο. Ν. Μακρής (υπ. κ. Πανταζής Κωνσταντίνος 6ο Dan, τηλ. 6944106436).                                                            

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μέλη των σωματείων της Ε.ΟΜ.Τ., από 4 Κούπ και άνω. Επίσης μέλη γραμματειακής υποστήριξης και βοηθητικό προσωπικό.

Σημείωση: Τα μέλη της γραμματειακής υποστήριξης και βοηθητικό προσωπικό δεν είναι απαραίτητο να είναι κάτοχοι Κούπ ή Dan. 

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται εγγράφως στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΕΟΜΤ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., από το σωματείο που ανήκει ο κάθε διαιτητής.   

Μετά την αποστολή του ονόματος η αίτηση προς την ΕΟΜΤ και τα παρακάτω δικαιολογητικά θα παραδοθούν την ημέρα του σεμιναρίου από τον αρμόδιο εκπαιδευτή στην Γραμματεία της ΕΟΜΤ.

Τα συμμετέχοντα μέλη πρέπει να κατέχουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητος του σωματείου που ανήκουν.

Τρόπος Διεξαγωγής του Σεμιναρίου και Εξετάσεων:

Τα συμμετέχοντα μέλη μπορούν να φορούν αθλητικές φόρμες. Δεν επιτρέπεται τα μέλη να φορούν φόρμες άλλων παρεμφερών αθλημάτων, ομοσπονδιών κλπ. Εξετάσεις θα γίνουν για τις κατηγορίες Γ΄, Β΄ και Α΄ διαιτησίας. Οι υποψήφιοι προς εξέταση πρέπει να υποβάλουν αίτηση έως τις 20 Νοεμβρίου 2015. Θα εφαρμοσθεί ο εσωτερικός κανονισμός και κανονισμός διαιτησίας σε όλα τα θέματα του σεμιναρίου και εξετάσεων.

Πρόγραμμα:

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

·  10:00, - 12:00 Σεμινάριο Διαιτησίας  

·  12:00 – 14:00 Διάλλειμα - Μεσημεριανό  

·  14:00 – 16:30 Σεμινάριο και εξετάσεις διαιτησίας

Δια το ΔΣ
Ο Πρόεδρος: Μστ. Παναγιώτης Γιαλαμάς
Ο Γ. Γραμματέας: Κος Αναστάσιος Παπαδόπουλος