ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με 4 μετάλλια επέστρεψε από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παγκράτιου στη Ρουμανία ο Ημαθιώτης αθλητής Λουκάς Ρηγόπουλος

Σπουδαία επιτυχία για τον Ημαθιώτη αθλητή Λουκά Ρηγόπουλο ο οποίος κατέκτησε 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο, στο 4ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκράτιου Αθλήματος που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 14 και 15 Νοεμβρίου 2015 στην πόλη Ιζβοράνη της Ρουμανίας.

Ο νεαρός αθλητής από την Αλεξάνδρεια έλαβε μέρος σε 4 διαφορετικά αγωνίσματα στην κατηγορία κάτω των 60 κιλών, στις ηλικίες 16-17 ετών.

Η εθνική ομάδα της βορείου Ελλάδος ξεκίνησε στις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης με λεωφορείο από την Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στην Ιζβοράν, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε η ζυγίση των αθλητών. Το Σάββατοκύριακο έλαβαν μέρος οι αγώνες και το βράδυ της Κυριακής ξεκίνησαν για το ταξίδι της επιστροφής.

Ο Λουκάς και η υπόλοιπη αποστολή επέστρεψαν στην Ελλάδα το μεσημέρι της Δευτέρας, μαζί με τους προπονητές της Βέροιας και της Αλεξάνδρειας, Παπαδόπουλο Βασίλη και Παπαδόπουλο Στέφανο.


Από την πλευρά μας να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή και να του ευχηθούμε να φέρει σύντομα και νέες διακρίσεις στη χώρα μας.

Επιμέλεια: Κώστας Κάππας