ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιτυχίες του Γ.Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΕΡΜΗΣ στο Κύπελλο Β. Ελλάδος!

Ο σύλλογος του Γ.Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΕΡΜΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του απέδειξε ότι ξέρει να παράγει έργο σε βάθος, χωρίς τυμπανοκρουσίες με αγάπη και σεβασμό σε αυτό που υπηρετεί και για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε με την εμφάνισή του.

26 μετάλλια από 16 αθλητές δεν είναι εύκολη υπόθεση, πολύ περισσότερο, όταν πρόκειται για αναμετρήσεις καράτε.Τα μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές στο κύπελλο Ελλάδος ήταν περισσότερα από τον αριθμό τους καθώς κάποιοι ντουμπλάρισαν τις επιτυχίες τους στα ΚΑΤΑ και στοKYMITE : 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ : Κυριαζοπούλου Νικολέτα 1η kumite,2η Kata, Μπούτση Χαρίκλεια 1η kata,2η kumite, Λίλια Αικατερίνη 1η kumite,2η kata, Λίλιας Βασίλειος 2ος kata, 2ος kumite, Τσαπρατζής Αθανάσιος 2ος kata, 3ος kumite, Στάικος Χρήστος 3ος kata, 3ος kumite, Πουταχίδης Αναστάσιος 3ος kata, 1ος kumite, Τσολακίδης Δημήτριος 3ος kata, 3ος kumite, Καρατόλιος Τριαντάφυλλος 2ος kata, 3ος kumite, Λιόλιος Γεώργιος 3ος kata, 3ος kumite, Κυριαζόπουλος Αντώνιος 1ος kumite, 2ος kata, Δέλιος Κωνσταντίνος 2ος kumite, 3ος Kata, Νταμπώσης Ηλίας 1ος kumite, Μακρής Γεώργιος 1ος kumite.

''Τα μετάλλια είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των παιδιών. Η δική μου ικανοποίηση είναι να βλέπω αυτά τα παιδιά να προοδεύουν καθημερινά, να είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της ιδέας του αθλητισμού, στέλνοντας πάντα το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα'' δήλωσε η προπονήτρια του συλλόγου, Τσιλλιγγερίδου Μαρία. Κλείνοντας τις δηλώσεις της η κυρία Τσιλλιγγερίδου Μαρία ευχαρίστησε θερμά τους γονείς των παιδιών, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, τον βοηθό προπονητή Χατζή Γεώργιο ο οποίος  συντέλεσε συμαντικά στην προετοιμασία της ομάδας και τον τοπικό σύλλογο με προπονητή τον Κεβίδη Γιώργο για την άψογη διοργάνωσή τους.