ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιτυχείς επιδείξεις του Γ.Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΕΡΜΗΣ Βέροιας!

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το αγωνιστικό έτος 2014-2015 με τις τρεις επιδείξεις καράτε. Η πρώτη το Σάββατο 13 Ιουνίου στο αθλητικό κέντρο του Προμηθέα που παρ' όλες τις άσχημες καιρικές συνθήκες η νέα προπονήτρια του συλλόγου Μανουσαρίδου Ευαγγελία και τα παιδιά της έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
 
Η δεύτερη την Κυριακή 14 Ιουνίου στο κατάμεστο από κόσμο θεατράκι της Αγίας Παρασκευής- Καλλιθέας Βεροίας όπου η προπονήτρια του συλλόγου Τσιλλιγγερίδου Μαρία εν όψει της συμπλήρωσης των 30 χρόνων της σχολής έδωσε ένα υπερθέαμα υποστηριζόμενη από το διοικητικό συμβούλιό της, τους βοηθούς προπονητές της, Τριανταφυλλίδη Μάριο, Μανουσαρίδου Ευαγγελία και Χατζή Γεώργιο, τους άξιους μαθητές της, τους εκλεκτούς καλεσμένους και πλήθος κόσμου.
 
Η τρίτη επίδειξη, 17 Ιουνίου 2015 στον αύλειο χώρο του σχολείου της Αγίας Μαρίνας όπου σύσσωμα τα χωριά της Αγίας Μαρίνας και του Αγίου Γεωργίου με τις αρχές τους και με όλους τους κατοίκους παρόν, είδαν τα παιδιά τους να παρουσιάζουν ένα πανέμορφο πρόγραμμα.
 
Και τις τρεις επιδείξεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας Βοργιατζίδης Κ., ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Μωυσιάδης Ν., ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βεροίας Κωρωνάς Θ. , πλήθος μελών διοικητηκών συμβουλίων του τόπου μας, ο πρόεδρος Καράτε Βορείου Ελλάδος Νικόπουλος Χ. η γραμματέας Καράτε Βορείου Ελλάδος Κερασίδου Μ., Εκκλησιαστικοί και άλλοι τοπικοί παράγοντες που έδωσαν τα εύσημα στον σύλλογο για τις διοργανώσεις του αλλά και την εν γένει παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας αλλά και παραπέρα.
 
Ο σύλλογος του Γ.Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΕΡΜΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ έδωσε ραντεβού με τους παλιούς και τους νέους μαθήτες-αθλητές του τον Σεπτέμβρη, βάζοντας νέους και υψηλότερους στόχους και ευχήθηκε σε όλους να έχουν ένα καλό καλοκαίρι.