ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με επιτυχία έγιναν οι αγώνες Καράτε της Βορείου Ελλάδος με συνδιοργανωτή τον ΓΑΣ Καράτε Ερμή Βέροιας

Πρωτοφανή για τα δεδομενα της πολης μαςεπιτυχία ειχαν οι αγώνεςκαρατε την Κυριακή 8 Μαρτιου 2015(μετα απο τον διαχωρισμό τους απο την Κεντρικη Ελλαδα) εγχρωμων και μαυρων ζωνών που ελαβαν χωρα στο ΔΑΚ Φιλιππειο Βεροιας.

Το γήπεδο  ήταν ασφυκτικά γεμάτο καθ'ολη την διαρκεια της ημέρας.Την διοργάνωση την ανέλαβε ο τοπικο΄ς συλλογος ΓΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΕΡΜΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με συνδιοργανωτες τον ΚΑΠΑ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, την τοπικη επιτροπη Β.Ελλαδος και την Ελληνικη ομοσπονδια καρατε.

22 αθλητικοί συλλογοι της Β.Ελλαδος με 408 αθλητές και συμμετοχές που ξεπερασαν τις 600 έκαναν τους αγωνες να δεσπόζουν κ να φερουν αλλον αερα στα αθλητικά δρωμενα της πόλης μας.

Η προπονητρια του ΕΡΜΗ κ.Τσιλιγγεριδου Μαρια ευχαριστησε -Τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ κ.Κορωνα Θεόφιλο που έκανε και την εναρξη των αγώνων,τους προέδρους των σωματειων που συμμετειχαν, τον Γ.Γραμματέα της Ελοκ κ.Μανο Δημητριάδη, τον πρόεδρο διαιτησιας Β.Ελλαδος κ.Παραστατιδη Γιαννη, τον Πρόεδρο διαιτησιας της Κ.Ελλαδος κ.Ευθυμιάδη Μπαμπη, τον προεδρο Κεντρικης Επιτροπης και προεδρο τεχνικης επιτροπης της Ελοκ.Πάση Πετρο, τους ανα την Ελλαδα εγκριτους διαιτητες και τον προεδρο της επιτροπης  Β.Ελλαδος κ.Νικοπουλο Χρηστο.
 
Η κ.Τσιλιγγεριδου Μαρια δεν παρέλειψε να ευχαριστησει των χιλίων κ πλεόν ατομων που ήρθαν  απο όλη την Β.Ελλαδα να δει τους αγώνες των παιδιων τους,παρόλη την γενικοτερη επικρατουσα οικονομικη κριση και τα δυσμενη καιρικα φαινομενα που επικρατουσαν την ημερα των αγωνων.Τονισε την προσφορα του Δ.Σ του ΕΡΜΗ που δεν αφησε καμια λεπτομέρεια χωρίς φροντίδα όσο αναφορα τους αγωνες.
 
Η εκδηλωση πλαισιωθηκε απο την συμμετοχη κατα την τελετη εναρξης των Α.Π.Σ Φιλιππου Βεροίας τμημα ρυθμικής γυμναστικης με τις προπονητριες Μωυσιάδου Κατερινα και Χαβιαροπουλου Ηρω που με τις αθλήτριες τους παρουσίασαν ενα ομορφο προγραμμα.Την εναρξη εκλεισαν οι χοροι της Ευξεινου Λεσχη Βεροιας με τον προεδρο τους Σαρημιχαηλιδη Πάυλο ,τον χοροδιδασκαλο Ιντζεβιδη Βαγγελη και τους χορευτες που εκαναν το σταδιο να πάλεται απο το χορο των θεατων.
 
Για το  τελος αφησαμε τις δηλωσεις των γονεων -θεατων που ηρθαν στους αγωνες και ευχαριστησαν τον προεδρο του ΓΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΕΡΜΗΣ κ.Τσαπρατζη Γεωργιο καθως του εδιναν τα ευσημα για την οργανωση των αγωνων και για το επιπεδο του αθλητικου ευπρεπισμου της ολης οργανωσης.
 
Τα 27 χρυσα 20 αργυρα 59 χαλκινα που κατεκτησαν οι αθλητές του  ΓΑΣ ΚΑΡΑΤΕ ΕΡΜΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ειναι λίγα μπροστα στην γεινκη ομορφια και αρτιοτητα των εν λόγω αγωνων!