ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το «Εν Σώματι Υγιεί»

Πραγματοποιήθηκε χθες, 22/01/2015, η πρώτη Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Αθλητικού Σωματείου πλέον "Εν Σώματι Υγιεί", παρουσία μελών, φίλων, αθλητών και συνεργατών.

Το κλίμα ήταν πολύ καλό και ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητηθούν τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το σωματείο, ενώ έγινε αναφορά στις μέχρι τώρα δράσεις του, με παράλληλη προβολή βίντεο και ενημέρωση για τις δραστηριότητές στο εγγύς μέλλον.

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο αθλητής με αναπηρία και 2 φορές Χάλκινος Πανελληνιονίκης στην Επιτρ. Αντισφαίριση ΑμεΑ κ. Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης, ο οποίος παρέλαβε το δώρο του (μια δωροεπιταγή από γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών) από τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο.

Ακολούθησε μια δεύτερη κλήρωση μεταξύ των ιδρυτικών μελών, τιμής ένεκεν, για τη δημιουργία του Σωματείου και το τυχερό μέλος που κέρδισε ένα βιβλίο, ήταν ο κ. Ψάλτης Εμμανουήλ, Ιατρός

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί", ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων BRUNO Coffee Stores Veria κ. Τσίλη Ιωάννη και κ. Σιμέλα Μπλέτσα, για την ευγενική παραχώρηση του χώρου του καταστήματος της οδού Μητροπόλεως.

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση: http://r4rehab.blogspot.gr/2015/01/blog-post_23.html