ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τεχνικό σεμινάριο και εξετάσεις Dan από την Ελληνική Ομοσπονδία «ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ»

Η Ελληνική Ομοσπονδία «ΤΕΤΡΑΘΛΟΥ» (HellenicQuadrathlonITFFederation) προκηρύσσει τεχνικό σεμινάριο και εξετάσεις Dan. (NationalTechnicalCourseOpen N.T.C.)

Ημερομηνία και τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου και εξετάσεων Dan:

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015, στην Καστοριά. (Ξενοδοχείο ΄΄Τσάμης΄΄ – 4ο χλμ Εθνικής Οδού Καστοριάς – Αθηνών – Θεσσαλονίκης, τηλ 24670 085334 – e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη της ΕΟΜΤ.

Για τις εξετάσεις Dan: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη Κούπ και Danτων σωματείων της ΕΟΜΤ. 

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται εγγράφως στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΕΟΜΤ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για εξετάσεις Dan, μετά την αποστολή του ονόματος η αίτηση προς την ΕΟΜΤ και τα παρακάτω δικαιολογητικά θα παραδοθούν την ημέρα των εξετάσεων από τον αρμόδιο εκπαιδευτή του συλλόγου.

Δικαιολογητικά για την κατάθεση της αιτήσεως:

α) Αίτηση της ΕΟΜΤ με όλα τα στοιχεία συμπληρωμένα.

β) Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητος επικυρωμένο από την ΕΟΜΤ και ιατρό, με επικύρωση όλων των στοιχείων Κούπ, Danκαι εθνικών σεμιναρίων.

γ) Για 1ο Danφωτοτυπίες των διπλωμάτων Κούπ της ΕΟΜΤ.

δ) Για όλα τα υπόλοιπα Danφωτοτυπία τα προηγούμενα.

Τρόπος Διεξαγωγής του Σεμιναρίου και Εξετάσεων:

Τα δηλωμένα μέλη πρέπει να έχουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητος θεωρημένο από την ΕΟΜΤ και Ιατρό. Τα δελτία αθλητικής Ιδιότητος (Δ.Α.Ι.) πρέπει να είναι στις σελίδες 10 και 11 τα Κούπ συμπληρωμένα με σφραγίδα της ΕΟΜΤ. Στις σελίδες 12 και 13 τα Danσυμπληρωμένα με σφραγίδα της ΕΟΜΤ. Στις σελίδες από 14 έως 23 αναγράφονται οι συμμετοχές  όλης της δραστηριότητας των αθλητών – συμμετασχόντων. Δελτίο που δεν είναι καταγεγραμμένες οι άνω σελίδες ενώ ο αθλητής αθλήτρια συμμετέχει, θα θεωρείται άκυρο.  Αθλητής που δεν συμμετέχει σε διοργανώσεις για οποιοδήποτε λόγο πρέπει να δηλώνεται στην ΕΟΜΤ.

Τα συμμετέχοντα μέλη πρέπει να έχουν το επίσημο Dobokτης ITFχωρίς να διαφημίζουν εταιρίες που δεν είναι επίσημοι χορηγοί της ITF, AETFκαι ΕΟΜΤ. Οι ζώνες των αθλητών πρέπει να αναγράφουν αυτά που προβλέπουν οι κανονισμοί της ITF. 

Μέλη που δεν εξετάζονται μπορούν να φορούν αθλητικές φόρμες των συλλόγων τους, όχι όμως άλλων παρεμφερών αθλημάτων, ομοσπονδιών κλπ.

Για τις εξετάσεις των Danυπεύθυνοι είναι οι ομοσπονδιακοί εξεταστές, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Για την συμμετοχή σε διεθνή σεμινάρια (IIC, IUC) πρέπει να υπάρχει συμμετοχή σε εθνικά σεμινάρια.

Το σεμινάριο διαχωρίζεται σε  τρείς κατηγορίες:

·         Εγχρώμων ζωνών έως 1 Κούπ

·         1 Dan– 2Dan

·         3 Dan και άνω 

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου δεν επιτρέπονται θεατές. Επιτρέπονται μέλη των ΔΣ των σωματείων. Φωτογράφοι επιτρέπονται μετά από έγκριση της ΤΕ.

Πρόγραμμα:

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2014

·        09:00 – 11:00, Σεμινάριο,Ύλη πρακτικών μαθημάτων, ανάλυση τεχνικών Σκιαμαχίας, Διδακτέα - Εξεταστέα ύλη. Τεχνικές συμπλοκής, Προπονητική, συνδυασμοί τεχνικών  αγώνων, θεωρεία – Διαιτησία. 

·        11:00 – 13:00 Σεμινάριο  

·        13:00 – 14:00 Μεσημεριανό

·        14:00 – 16:00, Σεμινάριο

·        16:00 – 18:00, Σεμινάριο

·        18:00 – 19:30, Εξετάσεις Dan.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2015

·        09:30 – 11:00, Σεμινάριο

·        11:00 – 13:00, Σεμινάριο

·        13:00 λήξη σεμιναρίου

Τα προπονητικά γκρουπ καθορίζονται από την ΤΕ ανάλογα των δηλώσεων συμμετοχής.   

Διαμονή μελών - Κόστος:

Τα μέλη θα διαμείνουν με δική τους ευθύνη. Το κόστος του τεχνικού σεμιναρίου θα αποφασισθεί από το ΔΣ της ΕΟΜΤ, δεν θα ξεπερνά το 1/3 της ετήσιας συνδρομής των σωματείων μελών της ΕΟΜΤ.

Υπεύθυνοι Σεμιναρίου και Εξετάσεων:

Το σεμινάριο διοργανώνεται με την ευθύνη της ΕΟΜΤ. Για τις εξετάσεις των Danυπεύθυνη είναι η Τεχνική Επιτροπή.