ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Απόλυτα πετυχημένος ο 20ος Δρόμος Θυσίας (φωτο)

Με απόλυτη επιτυχία και με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 300, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής ο «20ος Δρόμος Θυσίας» αποστάσεων 6.500 και 1.000 μέτρων αντίστοιχα, τον οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας και η Αντιδημαρχία Αθλητισμού Παιδείας και Νεολαίας  σε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους.

Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο του εορτασμού της 202ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της πόλης (12 Μαΐου 2024) και ήταν αφιερωμένος στην Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου (19 Μαΐου).

Η εκκίνηση του αγώνα έγινε στην οδό Μ. Αλεξάνδρου ενώ μεγάλος νικητής ήταν ο Ιωάννης Καραμίχος με χρόνο 25 λεπτά και 52 δευτερόλεπτα. Στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Αλεξάνδρα Σουλιώτου με χρόνο 33 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα.

Επίσης, στα 1.000μ. μαθητές δημοτικού τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Aγόρια: 1ος Κωνσταντίνος Γιτόπουλος, 2ος Απόστολος Γεωργαντάς, 3ος Ορέστης Τσιάρας

Kορίτσια: 1η Άρτεμις Ρακιντζή, 2η Καλυψώ Αλαφίνα, 3η Αλεξία Κωστή

1.000μ. μαθητές γυμνασίου

Αγόρια: 1ος Γεώργιος Τσίτσης, 2ος Γεώργιος Λούκας, 3ος Πέτρος Οικονόμου

Κορίτσια: 1η Βασιλική Αντάρα.

Όλα τα αποτελέσματα της απόστασης των 6.500 μ. όλων των ηλιακών κατηγοριών μπορείτε να τα βρείτε στο link: https://www.myrace.gr/race/7195/results.html

Σε όλους τους συμμετέχοντες των 6.500μ. δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και μπλουζάκια, σε όλες τις κατηγορίες της διαδρομής απονεμήθηκαν  μετάλλια στους τρεις (3) πρώτους καθώς και έπαθλα στους πρώτους των γενικών κατηγοριών ενώ σε όλα  τα παιδιά της  παιδικής  διαδρομής των 1.000μ. δόθηκαν μετάλλια συμμετοχής.

Παρόντες από πλευράς επισήμων ο Δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Αϊδίνης, η Αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού κα Άννα Ασλανίδου, η Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και  Αγροτικής Ανάπτυξης κα Άννα Βασιλειάδου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας  κ. Στέλιος Δάγγας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και  Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γρηγόρης Σαμαράς, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νάουσας κ. Αλέξανδρος Φειδάντσης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Χριστίνα Ράλλη, ο τοπικός σύμβουλος κ. Χρήστος Δεληχρήστου και η τοπική σύμβουλος κα  Ανθούσα Καλαϊτζή.