ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έκοψε την Βασιλόπιτα ο Ηρακλή Νάουσας (φωτο)

Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα έκοψε την Κυριακή (21/1) η ομάδα του Ηρακλή Νάουσας.

Αναλυτικά η ενημέρωση αναφέρει:

Την Κυριακή 21/1/2024 σε μια πολύ όμορφη τελετή στον Πολυχώρο Πολιτισμού Χρήστος Λαναράς (Βέτλανς), κόπηκε από τον πρόεδρο του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ ΗΡΑΚΛΗ, κ. Νικολάου Γεώργιο η βασιλόπιτα του συλλόγου μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Νάουσας κ. Βασιλική Δανιηλίδου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Αλέξανδρος Φειδάντσης και πολλοί γονείς και συγγενείς των αθλητών/τριών μας.

Ο κ. Νικολάου αφού υποδέχτηκε τους καλεσμένους μας αναφέρθηκε εν συντομία στις δράσεις και το ιστορικό του Συλλόγου.

Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα την αντιδήμαρχο κ. Δανιηλίδου για ένα σύντομο χαιρετισμό.

Μετά την κ. Δανιηλίδου η οποία δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση της ιδίας αλλά και του Δήμου Νάουσας προς το σύλλογό μας το λόγο πήρε η προπονήτρια του ΑΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΗΡΑΚΛΗ κ. Ευγενία Ζάλιου η οποία μίλησε στους παρευρισκόμενους γονείς και αθλητές/τριες για τις επιτυχίες της περασμένης αλλά και για τους στόχους της επόμενης αθλητικής χρονιάς.

Οι τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν : για το Δ.Σ ο κ. Αθανάσιος Δόδης και για τους μικρούς αθλητές/τριες που κέρδισαν και τα ανάλογα δώρα οι: Σταύρος Ζάχος, Ανθία Καρυδά, Μάριος Καντερίσκας και Δέσποινα Ζιακάκη.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά το Δήμο Νάουσας για την παραχώρηση του χώρου που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.