ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η πόλη της Βέροιας υπερήφανη για τον Σπαρταθλητή της!

34 ώρες 50 λεπτά και 57 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο δρομέας μας Ηλίας Καραϊωσήφ, Λοχαγός της Β' Μοίρας Καταδρομών για να διανύσει τρέχοντας την απόσταση των 246χλμ από την Αθήνα μέχρι την Σπάρτη, για το 32ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, ακολουθώντας τα βήματα του Αρχαίου Έλληνα Ημεροδρόμου Φειδιππίδη.

Ήταν η δεύτερη (συνεχόμενη) χρονιά που καταφέρνει και φέρνει εις πέρας τον δύσκολο αυτόν αγώνα, έναν από τους δυσκολότερους παγκοσμίως. 

Ο Ηλίας κατετάγη 140ος από τους συνολικά 349 αθλητές που ξεκίνησαν τον αγώνα και 15ος Έλληνας. Ο αγώνας ήταν οπως κάθε χρόνο συναρπαστικός με πολλές εναλλαγές του καιρού κάτι που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δρομέων. Ο Ηλίας είχε ως επίσημο υποστηρικτή του, τον αδέρφο του Αλέξανδρο, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, διαχειριστή της ιστοσελίδας "Εν Σώματι Υγιεί" και την οικονομική στήριξη του κ. Εμμανουηλίδη Δημήτριου, ιδιοκτήτη της εταιρείας EM-DA Ltd. 

O βεροιώτης δρομέας αμέσως μετά τον τερματισμό του δήλωσε: 

"Δόξα τω Θεώ, όλα πήγαν καλα και σύμφωνα με τον προαγωνιστικό σχεδιασμό. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την υπομονή τους και την ηθική υποστήριξη καθόλη την διάρκεια της προετοιμασίας μου, τον Supporter μου για την επιστημονική καθοδήγηση, ψυχολογική υποστήριξη και την τροφοδοσία μου κατά την διάρκεια του αγώνα, τον κ. Εμμανουηλίδη Δημήτριο και την εταιρεία του EM-DA Ltd για την εξασφάλιση χορηγείας για τα έξοδα συμμετοχής και διανυκτέρευσης και τους απλούς πολίτες της Σπάρτης για την αγάπη που δείχνουν σε όλους τους τερματίσαντες αθλητές". 

Και επειδή τα λόγια είναι φτώχια, το "Εν Σώματι Υγιεί" -www.r4rehab.blogspot.gr σας παρουσιάζει πλούσιο φωτορεπορτάζ από την  Αθήνα μέχρι την Σπάρτη και στο τέλος το βίντεο με το τερματισμό υπό τις επευφημίες των Σπαρτιατών πολιτών, που πρέπει όλοι να δείτε για να μπορέσετε να καταλάβετε το μέγεθος και την αξία του κατορθώματος του δρομέα μας, του φίλου μας, του συμπολίτη μας Ηλία Καραϊωσήφ: