ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρόσκληση εθελοντών για τον 2ο Φιλίππειο δρόμο

Εν  όψη του Λαϊκού αγώνα  «2ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ δρόμος» που θα γίνει στη Βέροια την Κυριακή 8/12/2013 , καλούμε όλους, όσους ενδιαφέρονται να παρέχουν τις εθελοντικές τους υπηρεσίες, να το δηλώσουν στο e-mail του Συλλόγου δρομέων Βέροιας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. γράφοντας το Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, ιδιότητα, πόλη.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά την εθελοντική προσφορά σας, θα απασχοληθείτε το Σάββατο 7/12/13 από της 16:00 έως και 20:00 κι αυτό όχι για όλους , την Κυριακή 9:00π.μ έως 12:00 και μια εβδομάδα περίπου πριν τον αγώνα στην συγκέντρωση ενημέρωσης που θα κάνει η διοργάνωση.

Επίσης η  διοργάνωση καλεί όσους επιθυμούν να είναι χορηγοί του Φιλίππειου Δρόμου να το δηλώσουν στο ΚΑΠΑ  Δήμου Βέροιας  / Τμήμα Αθλητισμού στο τηλέφωνο: 2331022178 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.