ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Εμπειρίες αποκόμισαν οι αθλήτριες της ρυθμικής στο Eurogym

Μια πραγματικά απίστευτη εμπειρία είχαν την ευκαιρία  να ζήσουν από κοντά τα κορίτσια του τμήματος ρυθμικής γυμναστικής του Α.Π.Σ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ», αφού ήταν μία από τις 8 ελληνικές ομάδες που εκπροσώπησαν όχι μόνο την χώρα μας αλλά και την πόλη της Βέροιας σ αυτό το τόσο σημαντικό φεστιβάλ της Ευρωπαϊκής γυμναστικής που πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια σε διαφορετική ευρωπαϊκή χώρα.

Φέτος έγινε στο Helingsborg της Σουηδίας από τις12 έως τις 18 Ιουλίου  και είχε πραγματικά   τεράστια επιτυχία και από άποψη οργάνωσης αλλά και από άποψη συμμετοχής χωρών Σύσσωμη η ευρωπαϊκή γυμναστική παρουσίασε ότι καλύτερο και καινούργιο είχε να επιδείξει. Με  σεμινάρια και παρουσιάσεις στα παραδοσιακά  αθλήματα της γυμναστικής ,όπως ενόργανη ,ρυθμική, ακροβατική, τραμπολίνο ,αισθητική γυμναστική, αλλά και σεμινάρια και επιδείξεις σε μία σειρά νεότερα αθλήματα στον χώρο της γυμναστικής αλλά και του χορού.

Εξειδικευμένοι προπονητές ,δάσκαλοι  αλλά και διακεκριμένοι χορευτές και χορογράφοι παρέδιδαν μαθήματα στους πάνω από 4500 αθλητές και αθλήτριες του Eurogym.Μια πραγματική γιορτή της γυμναστικής!! Και πέρα από το πραγματικά τεραστίων διαστάσεων υπερσύχρονο κλειστό στάδιο την Arenaόπως την ονόμαζαν, όπου έγιναν η τελετή έναρξης ,το Galaκαι η τελετή λήξης και φυσικά τα διάφορα σεμινάρια στις αμέτρητες αίθουσες του, σε όλη την πόλη επικρατούσε μία απίστευτα  γιορταστική ατμόσφαιρα αφού στις μεγάλες εξέδρες που είχαν στηθεί σε όλα τα πάρκα και τις πλατείες οι διάφορες χώρες  και πόλεις παρουσίαζαν τις  δουλειές τους !

Τρισευτυχισμένα τα κορίτσια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ μας δήλωσαν «η συμμετοχή μας στο Eyrogymήταν για μας μια αξέχαστη εμπειρία!!! Γνωρίσαμε καινούργιες τεχνικές και καινούρια αθλήματα που δεν είναι τόσο διαδεδομένα στην χώρα μας .γνωρίσαμε καινούρια μέρη και κάναμε καινούριους φίλους και είχαμε την ευκαιρία να δούμε την δουλειά αθλητών από άλλες χώρες! Ευχαριστούμε πραγματικά την ομάδα μας και φυσικά τις προπονήτριές μας Μωυσιάδου Κατερίνα και Χαβιαροπούλου Ηρώ που μας έδωσαν την ευκαιρία να ζήσουμε κάτι τόσο μοναδικό!!!

Ελπίζουμε  στο επόμενο Eurogymνα είμαστε πάλι παρούσες!»