ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σάρωσε τα μετάλλια ο ΓΑΣ Καράτε Ερμής στο 10ο Κύπελλο Βόρειας & Κεντρικής Ελλάδας!

Η αθλητική κυψέλη του Γ.Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΕΡΜΗΣ έστειλε και πάλι το δικό της μήνυμα ,τα παιδιά της Μαρίας Τσιλιγγερίδου για μια ακόμα φορά αποδείχτηκαν άξιοι πρεσβευτές ενός συλλόγου που έχει βάλει την δική του σφραγίδα στο χώρο του καράτε.
Στο πρωτάθλημα Βόρεια και Κεντρικής Ελλάδος όλων των ηλικιών που πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ ΦΙΛΙΠΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, στα πλαίσια της αγωνιστικής ατζέντας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) η συμμετοχή του Γ.Α.Σ. ΚΑΡΑΤΕ ΕΡΜΗΣ ήταν κάτι περισσότερο από επιτυχημένη.Από τους 72 αθλητές που πήραν μέρος κατάφεραν να αποσπάσουν 77 μετάλλια!!!
 
Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι το ενδιαφέρον και η αγάπη των παιδιών για αυτό που κάνουν.Και όταν αγαπάς αυτό με το οποίο ασχολείσαι είναι σαν να υπογράφεις συμβόλαιο με την επιτυχία.Το παν είναι να εμπνέεις  τα παιδιά και να τους δείχνεις τις αξίες του αθλητισμού. Όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους,φυσιολογικά. Έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε και θα συνεχίσουμε...
 
Πολλές φορές δεν είναι τα μετάλλια αυτά που δείχνουν και υπογραμμίζουν τις εμφανίσεις.Η συνολική εικόνα μιας αποστολής είναι το κύριο και καθοριστικό στοιχείο που αναδυκνύει ποιότητες και βάθος δουλειάς.
 
Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. του συλλόγου <ΕΡΜΗΣ> για την άψογη συνεργασία τους την Ένωση Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδος, τους χορηγούς για την σημαντική βοήθεια-τον Δήμο Βέροιας,τον φορέα ΚΑΠΑ Βέροιας,το τμήμα αθλητισμού ,και τελος το γραφείο προγραμματισμού και δράσεων για την συμβολή τους στη συνολική προσπάθεια. Δήλωσε η προπονήτρια του συλλόγου Μαρία Τσιλιγγερίδου μαζί με τους εκπαιδευτές Μάριο Τριανταφυλλίδη και Μανουσαρίδου Ευαγγελία που προετοίμασαν τις ομάδες.