Χρυσά τα κορίτσια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας!! (φωτο)

Άξια συγχαρητηρίων τα κορίτσια της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής του Α.Π.Σ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας!

Συνεχίζοντας την παράδοση για μια ακόμη χρονιά επέστρεψαν στις βαλίτσες τους με 3 ΧΡΥΣΑ και 1 ΧΑΛΚΙΝΟ από το 5ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που διεξήχθη στα Τρίκαλα στις 1/2 Φεβρουαρίου 2020.

Συγκεκριμένα η μικρή ομάδα 8-10 χρονών στην οποία συμμετείχαν οι αθλήτριες Γεροντίδου Κέλλυ, Γρηγοριάδου Κατερίνα, Ελμασλάρι Μαρίλια, Μαλογιάννη Κατερίνα, Μπαρμπαρούση Αθηνά και Νατσούρα Κλεονίκη, με προπονήτρια την Παυλίδου Μαρία, κατέκτησαν το πρώτο ΧΡΥΣΟ μετάλλιο για τον ΦΙΛΙΠΠΟ και την πόλη της Βέροιας!

Επόμενη αγωνίστηκε η ομάδα 10-12 χρονών στην οποία συμμετείχαν οι αθλήτριες Ηλιάδου Ελένη, Ιωάννου Γαλήνη, Κιάτση Χρύσα, Λουκίδου Ράνια, Παπαζλή Δέσποινα, Παπαζλή Θωμαή και Σούλη Αλέσια, με προπονήτρια την Ηρώ Χαβιαροπούλου και παρ όλο που ήταν η πιο δύσκολη κατηγορία, τα κορίτσια κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο και να φέρουν ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο.

Επόμενη αγωνίστηκε η ομάδα 12-14 χρονών στην οποία συμμετείχαν οι αθλήτριες Κριαρά Ελπίδα, Μοτσιοπούλου Χάιδω, Νικόλτση Έλλη, Παπαζλή Σταυρούλα, Σαριόγλου Δανάη, Φασίδου Ξένια και αναπληρωματική η Κατσικάρη Σοφία, με προπονήτρια την Ηρώ Χαβιαροπούλου, έφεραν το δεύτερο ΧΡΥΣΟ μετάλλιο για τον ΦΙΛΙΠΠΟ και την πόλη της Βέροιας!

Και τέλος αγωνίστηκε η μεγάλη ομάδα των Γυναικών που κατέκτησε το 3ο ΧΡΥΣΟ μετάλλιο, με τις αθλήτριες Γερακοπούλου Κατερίνα, Ζουμπουλίδου Ευγενία, Καγκελίδου Νάντια, Παπανώτα Δήμητρα, Πατσιαβούρα Μερόπη, Πινακούδη Ροδούλα, με προπονήτριες την Μωυσιάδου Κατερίνα και την Τζίμπουλα Δέσποινα, οι οποίες μάγεψαν το κοινό παρ όλη την ατυχία και το σοβαρό τραυματισμό που είχε η Πινακούδη Ροδούλα στην τελευταία κίνηση του προγράμματος και άφησε πικρή γεύση  στο κατάμεστο στάδιο!

 Πολλά συγχαρητήρια έδωσε στα κορίτσια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ και στις προπονήτριες τους, ο πρόεδρος του τμήματος Νίκος Παπανώτας που δήλωσε περήφανος για την σοβαρή και ποιοτική δουλειά που γίνεται στον σύλλογό του!!