ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εκπληκτικός ο Δημοσθένης Ταραμονλής!

Ο Δημοσθένης Ταραμονλής την εβδομάδα που μας πέρασε αγωνίστηκε στο 2ο πανελλαδικό τουρνουά της χρονιάς που έγινε στην Νάουσα. Το έργο του βεροιώτη  αθλητή ήταν πολύ δύσκολο γιατί είναι η πρώτη χρονιά στην κατηγορία κάτω των 14 ετών και έχει να ανταγωνιστεί αθλητές μεγαλύτερους σε ηλικία.

Παρόλα αυτά έφτασε ένα βήμα πριν την κατάκτηση της πρώτης θέσης χάνοντας με δύο tie break 7/6 – 7/6  από τον Παπαιωάννου Οδυσσέα σε έναν τελικό που θα θυμούνται  για πολύ καιρό οι  φίλαθλοι που τον παρακολούθησαν. Και οι δύο αθλητές έπαιξαν καταπληκτικά με τον μεν Δημοσθένη να επιτίθεται συνέχεια και τον αντίπαλό του να κάνει ρεσιτάλ άμυνας.   

Βεροιώτικος  θρίαμβος στα διπλά όπου με συμπαίκτη τον Εξιζίδη Jason από τον Αλέξανδρο Βέροιας κατάφεραν να νικήσουν όλους τους αντιπάλους τους και να πάρουν την πρώτη θέση. 

Ο Ταραμονλής επιλέχθηκε από τους διοργανωτές του  bnp paribas cup να διεκδικήσει τη επόμενη εβδομάδα μια θέση στο Ρολάν Γκαρός junior που θα γίνει τον Ιούνιο στο Παρίσι. Οι αγώνες θα γίνουν στο Τατοι club στην Αθήνα με τους καλύτερους αθλητές να έχουν κληθεί.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον εκπρόσωπο της πόλης μας.