ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συμμετοχή Βεροιωτών δρομέων στον Μαραθώνιο Μ. Αλεξανδρος και στους Μαραθωνίους Ζυρίχης και Βιέννης

Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος (από την Πέλλα έως την Θεσσαλονίκη) , τα 10km & 5km.

Ο θεσμός του Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος ξεκίνησε τις 16 Απριλίου 2006 με την συμμετοχή 800 δρομέων και από τότε και κάθε χρόνο η συμμετοχή αυξάνετε σημαντικά για να φτάσει πέρσι στους 11.500 δρομείς στον Μαραθώνιο , τα 10χιλ & τα 5χιλ και τα 1000μ μικρών παιδιών

Εφέτος σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών φτάνοντας τον αριθμό 14.800 δρομείς σε όλα τα αγωνίσματα.

Η εκκίνηση του Μαραθωνίου δρόμου θα δοθεί από την αρχαία Πέλλα και ο τερματισμός θα είναι στον Λευκό πύργο. (πέρσι έτρεξαν 1400 δρομείς)

Στα 10km η εκκίνηση θα δοθεί από το γήπεδο Αμπελοκήπων και ο τερματισμός θα είναι στον Λευκό πύργο. (πέρσι έτρεξαν 2300 δρομείς)

Στα 5km η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία επταλόφου Αμπελοκήπων και ο τερματισμός θα είναι στον Λευκό πύργο. (πέρσι έτρεξαν 4200 δρομείς)

Οι δρομείς του συλλόγου της Βέροιας θα δώσουν το αγωνιστικό παρόν τους την ημέρα εκείνη με την συμμετοχή 18 δρομέων (16 ανδρών & 2 Γυναικών) στον Μαραθώνιο , 23 δρομέων (18 ανδρών & 5 Γυναικών) στα 10km και ενός δρομέα στα 5km. (στο σύνολο 42 δρομείς)

Τα ονόματα των συμμετεχόντων στον 9ο Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος

1.   ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

 

ΤΑΣΟΣ

2.   ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

 

ΣΤΕΡΓΙΟΣ

3.   ΠΙΠΕΛΙΔΟΥ

 

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

4.   NΑΚΗ

 

ΑΝΝΑ

5.   ΔΗΜΑΔΗΣ

 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

6.   ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

 

ΑΝΤΩΝΗΣ

7. ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ

 

ΣΑΒΒΑΣ

8.   ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ

 

ΧΡΗΣΤΟΣ

9.   ΔΕΛΑΝΤΩΝΗΣ

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

10. ΜΠΙΖΕΤΑΣ

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

11. ΓΟΥΛΑΣ

 

ΑΡΓΥΡΗΣ

12. ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ

 

ΑΝΤΩΝΗΣ

13. ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

14. ΜΟΥΣΕΝΑΣ

 

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

15. ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ

 

ΚΩΣΤΑΣ

16.ΚΟΤΣΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

17. ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ

 

ΑΝΤΩΝΗΣ

18. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τα ονόματα των συμμετεχόντων στα 10km

1.   ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΓΙΑΝΝΗΣ

2.   ΘΕΟΔΩΡΟΥ

 

ΓΙΩΡΓΟΣ

3.   ΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΠΟΛΥΞΕΝΗ

4.   ΘΩΜΑΙΔΗΣ

 

ΓΙΑΝΝΗΣ

5.   ΤΣΙΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

6. ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΟΥ

 

ΒΙΛΜΑ

7.   ΜΠΟΥΛΑΣΙΚΗΣ

 

ΑΓΓΕΛΟΣ

8.   ΤΣΟΛΕΡΙΔΟΥ

 

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

9.   ΜΕΣΕΛΙΔΗΣ

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

10. ΦΥΚΑΤΑΣ

 

ΠΕΤΡΟΣ

11. ΤΣΙΛΗΣ

 

ΣΤΕΛΙΟΣ

12. ΤΣΙΛΗΣ

 

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

13.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΝΙΚΟΣ

14. ΚΑΚΑΡΗΣ

 

ΓΙΩΡΓΟΣ

15. ΣΙΜΗΤΖΗ

 

ΜΑΡΙΑ

16. ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗΣ

 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

17. ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

18. ΡΙΣΤΑΣ

 

ΠΕΤΡΟΣ

19. ΞΕΝΙΤΙΔΗΣ

 

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

20. ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

21. ΜΠΡΑΝΤΗΣ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

22. ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ

 

ΣΤΕΛΙΟΣ

23. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

 

ΖΑΦΕΙΡΗΣ

 

Τα ονόματα των συμμετεχόντων στα 5km

1. ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ     ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πολλοί ακόμη Βεροιώτες οι οποίοι δεν ανήκουν στον σύλλογο θα συμμετάσχουν στον αγώνα δίνοντας στην πόλη μας πρωταγωνιστικό ρόλο στο δρομικό κίνημα που τελευταία εξαπλώνετε με τρομερά γρήγορο ρυθμό.

Την ίδια ημέρα επίσης θα τρέξει στον Μαραθώνιο της Ζυρίχης ο Κουκουτέγος Αντώνης μέλος του Συλλόγου δρομέων Βέροιας κυνηγώντας έναν χρόνο κάτω από 3 ώρες. Ο Αντώνης Κουκουτέγος έχει επίδοση στον Μαραθώνιο 2:50’ τον οποίο πέτυχε στον Μαραθώνιο του Παρισιού το 2011.

Στις 13 Απριλίου στον Μαραθώνιο της Βιένης θα συμμετάσχει ένα άλλο μέλος του συλλόγου της πόλης μας ο Βασίλης ο Τσιάρας , προσπαθώντας να πετύχει ατομική επίδοση.

Ο σύλλογος δρομέων Βέροιας προσκαλεί να γίνουν μέλη του όλοι όσοι ασχολούνται ερασιτεχνικά με το τρέξιμο, το περπάτημα και αυτούς που θέλουν να βελτιωθούν αγωνιστικά, τόσο στους δρόμους αντοχής (Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο, 10km , κ.λ.π) όσο και στο τρέξιμο βουνού (mountainrunning), ενισχύοντας με την εγγραφή τους στον σύλλογο την δυναμική προσπάθεια του, για ένα νέο δρομικό κίνημα που όλο και περισσότερο εξαπλώνετε στην Ελλάδα και έχει στόχο όχι μόνο την επίδοση αλλά και την διέξοδο από τα πολλαπλά καθημερινά προβλήματα.