ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στη Ναουσα το 8ο Ανοιχτό Τουρνουά Κολύμβησης ΑμεΑ 2014!

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός του προσαρμοσμένου αθλητισμού, φιλοξενεί αύριο Σάββατο 29 Μαρτίου ο Ν. Ημαθίας. Πρόκειται για το 8ο Κολυμβητικό Open για Αθλητές με Αναπηρία.

Τους αγώνες για ακόμη μια χρονιά διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Αθλητών με Αναπηρία και τελούν υπό την αιγίδα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας  ΑμεΑ.

Είναι μια διοργάνωση που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και πέρα από τις ελληνικές συμμετοχές συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και των αθλητών με αναπηρία από γειτονικές χώρες και όχι μόνο.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας, δίπλα στο ειδυλλιακό δάσος του Αγ. Νικολάου.

Στους αγώνες συμμετέχει και ο αθλητής Βιγκάτο Φίλιππος, του Α.Σ. ΑμεΑ "ΑΙΓΕΣ" Ν. Ημαθίας, ο οποίος θα αγωνιστεί στα 50μ Ελεύθερο, Κατηγορία S14.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τους φιλάθλους της περιοχής, να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να γνωρίσουν από κοντά σπουδαίους Έλληνες κ ξένους Πρωταθλητές και Παραολυμπιονίκες. Οι αγώνες ξεκινάνε στις 10.30πμ και ολοκληρώνονται στις 19.30.

Το "Εν Σώματι Υγιεί"  εύχεται στον αθλητή από την Βέροια, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και να απολαύσουν τις ομορφιές και την φιλοξενία της περιοχής μας!