ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τρία μετάλλια για τον Α.Σ. «Τέτραθλον» Νάουσας στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Με τρία μετάλλια στις αποσκευές τους γύρισαν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «Τέτραθλον» Νάουσας από το Πανελλήνιο Κύπελλο που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 8 & 9 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Ραφήνας Αττικής.

Διοργανωτής των αγώνων η Ελληνική Ομοσπονδία «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ»  με συνδιοργανωτή τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Ο Σύλλογος της Νάουσας, στην πρώτη του επίσημη αγωνιστική διοργάνωση για το 2014, συμμετείχε με αποστολή 4 αθλητών οι οποίοι και πέτυχαν σχεδόν το απόλυτο δικαιώνοντας με την απόδοση τους την σκληρή προετοιμασία των τελευταίων εβδομάδων. Χρυσό μετάλλιο για τον Πλουμπίδη Βασίλειο στην κατηγορία των ανδρών, χάλκινο για την Μπίντα Δέσποινα στην κατηγορία των γυναικών, ασημένιο μετάλλιο για τον Λογγινίδη Γρηγόριο και τέταρτη θέση, μια ανάσα από το μετάλλιο, για τον Στογιάννη Κωνσταντίνο στις κατηγορίες των παμπαίδων.

Ο Εκπαιδευτή του Συλλόγου, Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN, αρίστευσε ως Κεντρικός Διαιτητής στα αγωνίσματα της Ελεύθερης Μονομαχίας και της Σκιαμαχίας και τώρα προετοιμάζεται για την πρώτη του επίσημη συμμετοχή σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F. ως Διεθνής Διαιτητής. Το Πανευρωπαϊκό θα διεξαχθεί από 23-27 Απριλίου στο Riccione της Ιταλίας και ο Εκπαιδευτής μας είναι ανάμεσα στους 50 καλύτερους Διαιτητές που επιλέχθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και μάλιστα ο μοναδικός Έλληνας.

Ο Σύλλογος συγχαίρει τους αθλητές του για την σπουδαία εμφάνιση τους και ευχαριστεί θερμά τους γονείς των αθλητών που συνόδευσαν την αποστολή στην Αθήνα.