ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιστροφή του Ν.Α.Σ.Η. από το Βερολίνο

Βαλίτσες γεμάτες με διακρίσεις και μοναδικές εμπειρίες, τόσο για τα παιδιά που συμμετείχαν όσο και για το σύλλογο του Ν.Α.Σ.Η. ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ όλοι μας για τα «πιτσιρίκια» που κατόρθωσαν πολύ περισσότερα απ’ όσα είχαμε όλοι ονειρευτεί.

ΣΤΟΧΟΙ που έθεσαν με τον προπονητή τους κύριο Στέλιο Αμπατζίδη και τους πέτυχαν ΟΛΟΥΣ!!! Ο Ν.Α.Σ.Η. κάνει αισθητή την παρουσία του σε μια τόσο μεγάλη πανευρωπαϊκή διοργάνωση κολυμβητικών αγώνων, χάρη σε αυτά τα μοναδικά παιδιά.

Όλοι μας μια μεγάλη αγκαλιά γονείς, σύλλογος και προπονητές για να τους δείξουμε πόσο σημαντική ήταν η προσπάθειά τους.

ΟΜΟΝΟΙΑ και ΣΥΜΠΝΟΙΑ όπως χαρακτηριστικά έχει αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου κύριος Καλφόπουλος, οδηγοί μας στην πορεία που από κοινού χαράσσουμε και ακολουθούμε. Για το καλό των παιδιών πάνω απ’ όλα και πρώτα απ’ όλα, αλλά και του συλλόγου μας, σωστή συνεργασία και θετική διάθεση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ – ΓΟΝΕΙΣ – ΑΘΛΗΤΕΣ μια δυνατή ομάδα.

Ένα πολύ μεγάλο «Ευχαριστώ» εκ μέρους όλης της αποστολής για την τόσο όμορφη έκπληξη που μας επιφυλάξατε! Η υποδοχή που ετοιμάσατε δεν νομίζουμε πως θα ξεχαστεί ποτέ από τα παιδιά! Η αγάπη που ένιωσαν, ο θαυμασμός και η υπερηφάνεια στα πρόσωπά σας… χαράσσονται στην μνήμη ανεξίτηλα. Στο αεροδρόμιο τους υποδεχτήκατε σαν μικρούς ήρωες… Μα αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα; Οι μικροί ήρωες της ζωής μας… Ευχαριστούμε!

Τα μέλη της αποστολής: Οι αθλητές (Βασιλειάδου Βασιλική, Παναγιωτίδου Καλλιόπη, Μπρούσα Βιβιάννα, Τσανακτσίδου Βασιλική, Θώμογλου Σάββας, Πασίδης Απόστολος, Ταρνανίδης Νικόλαος, Θώμογλου Γιώργος, Τσανακτσίδης Άγγελος), οι προπονητές (Αμπατζίδης Στέλιος, Φιλιμέγκας Θανάσης) και οι συνοδοί (Δουμανίδου Λίνα, Καραμανλίδου Νεκταρία, Τρανίδου Αναστασία, Θώμογλου Κώστας, Τσανακτσίδης Γιάννης).