Μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ. ΑμεΑ «Αιγες» Ν. Ημαθίας!

Την μεγαλύτερη ως τώρα διάκριση στην ιστορία του Α.Σ. ΑμεΑ ΑΙΓΕΣ Ν. Ημαθίας κατάφερε ο αθλητής Νικήτας Λαυρεντίδης (Φωτό 1) πριν από λίγη ώρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ που διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο αθλητής από την Βέροια πέρασε αήττητος στον τελικό και με σχετική άνεση, αφού επιβλήθηκε με 3-0 επί των αντιπάλων του. Στον τελικό επικράτησε με 3-1 του Συρίγα Γεώργιου του σωματείου Π.Α.Σ.Κ.Α., από τον οποίο πέρυσι είχε χάσει στο χάλκινο μετάλλιο στον Μικρό Τελικό.

Εμφανώς συγκινημένος ο αθλητής, ευχαρίστησε μετά το τέλος του αγώνα τον  Πρόεδρο του συλλόγου Ματσάκα Νικόλαο και τον Προπονητή Επιτρ.Αντισφαίρισης του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας και διαχειριστή του "Eν Σώματι Υγιεί" Καραϊωσήφ Αλέξανδρο. 

Ο έτερος αθλητής του συλλόγου και χάλκινος πανελληνιονίκης τα δύο προηγούμενα χρόνια, Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης, μετά από πολύ καλή εμφάνιση, περιορίστηκε στην άκρως τιμητική 4η θέση. 

Το "Εν Σώματι Υγιεί" το μοναδικό site της Ημαθίας σε θέματα Αθλητισμού ΑμεΑ και Αποκατάστασης συγχαίρει θερμά τους αθλητές για την επιτυχία τους και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια στο μέλλον.