ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τίμησαν και φέτος τους αδικοχαμένους μαθητές

Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιήθηκε ο «Δρόμος των 21 Μαθητών» στην μνήμη των παιδιών του Λυκείου Μακροχωρίου που τόσο άδικα έχασαν την ζωή τους στις 13 Απριλίου του 2003.

1200 δρομείς, οι τοπικές αρχές, κάτοικοι του Μακροχωρίου και της ευρύτερης περιοχής και οι γονείς τίμησαν και φέτος με λαμπρότητα την μνήμη των 21 αδικοχαμένων μαθητών του δυστυχήματος των Τεμπών.

21 περιστέρια ελευθερώθηκαν στον ουρανό συμβολικά πριν την έναρξη του κεντρικού αγώνα στη μνήμη των παιδιών. Και από εκεί ψηλά, οι αδικοχαμένοι μαθητές παρακολουθούσαν με ικανοποίηση την εκδήλωση. Με ικανοποίηση γιατί δεν τους ξεχνούν. Γιατί δεν θα τους ξεχάσουν ποτέ…

Αγωνιστικά, η εκδήλωση στέφθηκε με οργανωτική επιτυχία. Οι διοργανωτές σε συνεργασία με τους εθελοντές έφεραν εις πέρας χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις την διοργάνωση ενώ οι δρομείς συμμετείχαν με χαρά σε αυτή την διοργάνωση.

Μεγάλος νικητής του κεντρικού αγώνα ήταν Γιώργος Σταμούλης του Φιλίππου, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Ολυμπιονίκες Βούλα Πατουλίδου, Πόπη Ουζούνη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης και οι σύμβουλοι του Νίκη Καρατζιούλα, Θεόφιλος Τεληγιαννίδης (οι δυο σύμβουλοι έτρεξαν μάλιστα στον αγώνα), ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Σάκης Κουλουριώτης, οι σύμβουλοι Μάκης Αγγελίνας (ο οποίος έτρεξε στον μεγάλο αγώνα) και Ιορδάνης Κυρατλίδης και η πρόεδρος του Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων και διοργανωτών της εκδήλωσης, Μαρία Βλαζάκη.

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος αμέσως μετά την λήξη της εκδήλωσης και των απονομών άρχισε ψιλοβρέχει. Φαίνεται πως τα παιδιά που κοιτούσαν από ψηλά έκλαιγαν με δάκρυα χαράς για την συγκεκριμένη ακδήλωση…

Τα αποτελέσματα:

Άνδρες Γενικής Κατάταξης

1. Γιώργος Σταμούλης

2. Αλέξανδρος Πιπερίδης

3. Γιώργος Παπατραϊανού

Άνδρες 18-34

1. Γιώργος Σταμούλης

2. Εύαγγελος Ιωαννίδης

3. Κώστας Τσακνάκης

Άνδρες 35-44

1. Αλέξανδρος Πιπερίδης

2. Γιώργος Παπατραϊανού

3. Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος

Άνδρες 45-54

1. Αντώνης Κουκουτέγος

2. Αμβρόσιος Δημητριάδης

3. Αναστάσιος Ροβυθάκης

Άνδρες 55-64

1. Κώστας Σακελλάρης

2. Νίκος Σιούλας

3. Νίκος Ροδοσνιώτης

Άνδρες 65+

1. Ιωάννης Αργυριάδης

2. Δημήτρης Μάρτος

3. Παντελής Τσιριπίδης

Γυναίκες γενικής κατάταξης

1. Κατερίνα Λαμπροπούλου

2. Ευδοξία Παπατραϊαννού

3. Άννα Νάκη

Γυναίκες 18-34

1. Ευδοξία Παπατραϊαννού

2. Φωτεινή Ηλιάδου

3. Θάλεια Διακοπούλου

Γυναίκες 35-44

1. Κατερίνα Λαμπροπούλου

2. Άννα Νάκη

3. Αγγελική Ταμπάκη

Γυναίκες 45-54

1. Αθανασία Γκοντούρα

2. Καλλιόπη Σεβαστιάδου

3. Χρύσα Γκίνη

Γυναίκες 55+

1. Γραμμάτη Θεοχαρίδου

2. Βίλμα Μαυροματίδου

Το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί είναι από τον φωτογραφικό φακό του pliroforiodotis.gr