ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Καίει» τον ΦΙΛΙΠΠΟ το φύλλο αγώνα-Ένσταση από τους Βεροιώτες

Με βαριά καμπάνα απειλείτε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ μετά τα όσα έγραψαν στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές, για τον πρόεδρό του Γιώργο Φύκατα και τον Γενικό αρχηγό του Στέργιο Διαμάντη

 Συγκεκριμένα αναφέρουν τα εξής:

 «Στο 52:15 ο συνοδός του Φιλίππου Στέργιος Διαμάντης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα διότι έβρισε τον διαιτητή Βασίλειο Τσιάνα με την παρακάτω φράση: ''άντε γα... καραγκιόζη.

Στο 59: 42 του αγώνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο αθλητής του Φίλιππου Βέροιας Ζούλφιτς Μοχάμεντ, διότι στην προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας για γρήγορη αντεπίθεση έκανε αντιαθλητικό φάουλ. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με ρίψη επτά μέτρων.

 Στο 59:57 του αγώνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο αθλητής του Διομήδη Άργους Κρεμαστιώτης Λευτέρης, διότι στην προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας για γρήγορη αντεπίθεση έκανε αντιαθλητικό φάουλ. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με ρίψη επτά μέτρων.

 Στα αποδυτήρια των διαιτητών προσήλθε στην είσοδο ο κος Γιώργος Φύκατας λέγοντας προς τους διαιτητές: ''Είμαι μέλος της ΟΧΕ, θα δείτε τι θα πάθετε, δεν πρόκειται να ξανασφυρίξετε''.

Σε απάντηση της ένστασης του Φιλίππου, βγάλαμε κόκκινη κάρτα και δώσαμε ρίψη επτά μέτρων σύμφωνα με την τροποποίηση κανονισμών 8:10δ, 8:5 που ισχύει για τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα του αγώνα».

Η ένσταση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ: 

«Κάνουμε ένσταση για παράβαση του κανονισμού ότι στο 59:42 ο παίκτης μας δεν παραβιάζει τον αντίπαλο που δεν είναι σε θέση για γκολ και οι διαιτητές βγάζουν κόκκινη κάρτα και δίνουν ρίψη επτά μέτρων».