ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κοίταξε στα μάτια την πρωτοπόρο ΧΑΝΘ ο Ζαφειράκης,που ηττήθηκε 26-28

Την ευκαιρία να σπάσει το αήττητο της ΧΑΝΘ είχε ο Ζαφειράκης στην έδρα του, λύγισε όμως στα τελευταία λεπτά και ηττήθηκε με 26-28, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α2 κατηγορίας των ανδρών.

 Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Νάουσας οι δυο ομάδες ξεκίνησαν αγχωμένες το παιχνίδι και κάνοντας πολλά λάθη, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 4-3 στο 10'. Στη συνέχεια οι Ναουσαίοι έκλεισαν τους χώρους και με όπλο τους την άμυνα ξέφυγαν με 12-8 στο 25', με την ομάδα της ΧΑΝΘ να ξυπνάει στα τελευταία λεπτά και με σερί 3-0 να ψαλιδίζει την διαφορά, 12-11 με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη μετά τα πρώτα δέκα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα συνεχόμενα λάθη των παικτών του Ζαφειράκη και κατάφεραν να χτίσουν μια σημαντική διαφορά, 17-23 στο 49'. Κάνοντας την αντεπίθεση τους οι Ναουσαίοι μπόρεσαν με τρομερά ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν σε 25-25, δυόμιση λεπτά πριν από το φινάλε. Τα νεύρα όμως και η ολιγόλεπτη διακοπή που ακολούθησε απέβησαν μοιραία για τους γηπεδούχους που έχασαν το ρυθμό τους και μαζί τους δυο βαθμούς της νίκης.

Με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της που έκανε δυο σπουδαίες επεμβάσεις η ΧΑΝΘ έφτασε στη νίκη με 26-28 και συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα. Χωρίς αγωνιστική δράση ο Ζαφειράκης το ερχόμενο Σάββατο καθώς ο Δίας Πολίχνης έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Δεκάλεπτα: 4-3, 8-6, 12-11, 14-15, 18-23, 26-28

Διαιτητές: Στεφανίδης-Καζαντζίδης

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ Ν. (Γιούπης-Πρωτογέρης): Βλάχος 8, Ρότζιος 3, Χατζηγεωργίου 3, Διδασκάλου 4, Μήτσικας 2, Καραβίτης 1, Μαυροδουλάκης 2, Καραμπέλκος 3, Τζουβάρας, Κορωνάς Θ., Τριγώνης, Κορωνάς Κ., Δεληχρήστος, Μαυρίδης.