ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιστροφή στην δράση για τον ΦΙΛΙΠΠΟ κόντρα στον Αερωπό

Συνέχεια στις νίκες θα επιδιώξει να δώσει ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας με αντίπαλο τον Αεροπό Έδεσσας στην έδρα του, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1 κατηγορίας των ανδρών.

Οι Βεροιώτες μετά τη νίκη επί του Άρη Νίκαιας την περασμένη αγωνιστική θέλουν να προσθέσουν ακόμα δυο βαθμούς στο ενεργητικό τους και να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην προνομιούχο τετράδα.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και στην διάρκεια της διακοπής είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες του πάνω στις αδυναμίες της ομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και θα ψάξουν τους πρώτους τους βαθμούς, μετά από 6 συνεχόμενες ήττες.

Τρομερή παράδοση για τους ''ερυθρόλευκους'' που σε 8 παιχνίδια στη Βέροια μετρούν ισάριθμες νίκες.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι Νάσκος και Χαρίτσος.

Σε δηλώσεις του για τον αγώνα ο πλέι μέικερ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Μπάμπης Δομπρής τόνισε:

 «Είναι κρίσιμο παιχνίδι και για τους δύο. Ο Αερωπός αξίζει προσοχή, παρά τις ήττες που έχει γιατί παλεύει όλα τα ματς. Εμείς χάσαμε βαθμούς εκτός προγράμματος και πρέπει να αναπληρώσουμε το χαμένο έδαφος μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου. Δουλέψαμε στην διακοπή. Ψάχνουμε ακόμα να βρούμε τον εαυτό μας, αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και μέρα με την μέρα βελτιωνόμαστε».

Από την πλευρά του ο πλέι μέικερ του Αερωπού Έδεσσας Λευτέρης Σεϊρεκίδης είπε:

«Πρέπει να αρχίσουμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας. Είναι δύσκολο ματς στη Βέροια. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Τα λάθη θα κρίνουν το αποτέλεσμα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Σίγουρα μας προβληματίζουν οι έξι ήττες, ψάχνουμε να βρούμε τις λύσεις. Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε και να το αλλάξουμε». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 12/11

Πανελλήνιος-ΠΑΟΚ (17:00)

Αίγιο-Διομήδης (18:00)

Φοίβος Συκεών-ΑΕΚ (18:00)

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ-Αερωπός Έδεσσας (18:00)

Δικέας-Δούκας (18:30)

Κυριακή 13/11

Πυλαία-Άρης Νίκαιας (15:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΟΚ 10

2. Δικέας 10

3. Δούκας 10

4. ΑΕΚ 9

5. Πανελλήνιος 9

6. ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β. 7

7. Διομήδης 6

8. Αίγιο 6

9. Πυλαία 3

10. Φοίβος Σ. 2

11. Αεροπός Εδ. 0

12. Άρης Ν. 0

Επιμέλεια: Κώστας Κάππας