ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ-Δηλώσεις

Επιστροφή στις νίκες θα ψάξει ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας με αντίπαλο τον Άρη Νικαίας το Σάββατο, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1 κατηγορίας των ανδρών.

Οι ''ερυθρόλευκοι'' θα ταξιδέψουν αυθημερόν στην Αθήνα και δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην έδρα τους.

Οι γηπεδούχοι μετά από 5 παιχνίδια δεν έχουν ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα, οι Βεροιώτες όμως θα πρέπει να είναι σοβαροί και απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να μην αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι Παπαματθαίου και Χρηστίδη.

Σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση ο προπονητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Στέλιος Σεϊρεκίδης τόνισε:

«Στόχος μας είναι να πάρουμε το ματς. Δεν έχουμε δέσει ακόμη 100%. Έχουμε κάνει πολλές αλλαγές, υπάρχουν παιδιά που για πρώτη φορά παίζουν μαζί. Η ομάδα δουλεύει καθημερινά και η εμπειρία αποκτιέται με τον χρόνο».

Ο τεχνικός του Άρη Νίκαιας Τάκης Μελετάκος είπε:

«Για εμάς όλα τα ματς είναι δύσκολα. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος. Ερχόμαστε από κακή εμφάνιση κόντρα στον Πανελλήνιο. Παίζουμε με τον ΦΙΛΙΠΠΟ που σε όποια κατάσταση και αν είναι, έχει βαριά φανέλα. Ακόμη δεν έχουμε μπει στον ρυθμό της κατηγορίας. Συνεχίζουμε και πιστεύω πως θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, ο Διομήδης Άργους θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο και αήττητο Δικέα στο Κλειστό της Νέας Κίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 29/10

ΑΕΚ-Πυλαία (16:00)

Αερωπός Έδεσσας-Πανελλήνιος (18:00)

Άρης Νίκαιας-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (18:00)

ΠΑΟΚ-Αίγιο (18:00)

Διομήδης Άργους-Δικέας (18:00)

Δούκας-Φοίβος Συκεών (19:30)