ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με στόχο τη νίκη ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ με τον Δούκα στην Αθήνα

Αναχώρησε για την Αθήνα η αποστολή του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, όπου αύριο στις 18:00, θα αντιμετωπίσει τον Δούκα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δαϊς για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1 των ανδρών.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος μετά τη νίκη τους επί του Πανελληνίου στην πρεμιέρα της Α1, θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους και να διπλασιάσουν τις νίκες τους.

Ο προπονητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Στέλιος Σεϊρεκίδης πήρε μαζί του στην αποστολή τους εξής παίκτες: Μπουκοβίνα, Ζλατάνο, Ψωμιάδη, Κόντη, Χαραλαμπίδη, Παπαδόπουλο, Νικολαϊδη, Δραγκόλα, Αρβανιτίδη, Μιχαηλίδη, Βραζάλιτσα, Αποστολίδη, Δομπρή, Κωστακίδη, Τριανταφυλλίδη και Ράχιμιτς.

Στο μέτωπο των τραυματισμών δυο είναι τα προβλήματα για τους Βεροιώτες. Ο ο Ράχιμιτς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στον ώμο του και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί, με την διοίκηση να προβληματίζεται έντονα για το αν θα πρέπει να προβεί τελικά στη λύση της συνεργασίας μαζί του.

Ο Άγγελος Δραγκόλας τώρα έχει υποστεί θλάση στα πλευρά και θα φανεί αύριο αν θα είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης Αγωνιστικής:

Σάββατο 01/10

Δούκας-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (18:00)

Αερωπός Έδεσσας-ΠΑΟΚ (18:00)

Άρης Νικαίας-Διομήδης Άργους (18:00)

Φοίβος Συκεών-Σεριφάτο Αιγίου (18:00)

ΑΕΚ-Δικέας (20:00)

Κυριακή 02/10

Πυλαία-Πανελλήνιος (16:00)