ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με αντίπαλο τον Πανελλήνιο ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στην πρεμιέρα του χάντμπολ

Αναχώρησε για την Αθήνα η αποστολή του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, όπου αύριο στις 18:00, θα αντιμετωπίσει τον Πανελλήνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1 των ανδρών.

Ο προπονητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Στέλιος Σεϊρεκίδης πήρε μαζί του στην αποστολή τους εξής παίκτες: Μπουκοβίνα, Ζλατάνο, Ψωμιάδη, Κόντη, Χαραλαμπίδη, Παπαδόπουλο, Νικολαϊδη, Δραγκόλα, Αρβανιτίδη, Μιχαηλίδη, Βραζάλιτσα, Αποστολίδη, Δομπρή, Κωστακίδη, Τριανταφυλλίδη και Ράχιμιτς.

Στο ιατρικό δελτίο, μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Δραγκόλας, Νικολαϊδης και Βραζάλιτσα, ενώ ο Ράχιμιτς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στον ώμο του.

Μάλιστα σύμφωνα με άνθρωπο της διοίκησης, ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ προβληματίζεται για το αν θα υποβληθεί ο παίκτης σε επέμβαση ή για το αν ο σύλλογος προβεί στη λύση της συνεργασίας μαζί του.

Τέλος, όπως ενημέρωσε με επιστολή της η Αθηναϊκή ομάδα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε ειδική τελετή θα βραβευτεί ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ για την κατάκτηση του νταμπλ την περασμένη σεζόν, καθώς και η εφηβική ομάδα του Πανελληνίου για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής:

Σάββατο 24/9

Αερωπός Έδεσσας-Δούκας (18:00)

Πανελλήνιος-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (18:00)

ΠΑΟΚ-Άρης Νίκαιας (18:00)

Αίγιο-Πυλαία (18:00)

Δικέας-Φοίβος Συκεών (18:30)

Διομήδης Άργους-ΑΕΚ (19:00)