ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σπουδαίο φιλικό με ΠΑΟΚ για τον ΦΙΛΙΠΠΟ

Τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 17/9 στο γήπεδο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας, σε φιλική αναμέτρηση με ''άρωμα'' πρωταθλήματος.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης θέλει να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα και αρκετά ενισχυμένη σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 18:00.

Όσον αφορά τους Μιχαηλίδη, Αποστολίδη, Κωστακίδη, Δομπρή, Κόντη, Παπαδόπουλο και Μπουκοβίνα η κατάσταση της υγείας τους βελτιώνεται αισθητά μετά την μαζική τροφική δηλητηρίαση που υπέστησαν στην Μπούτβα και το πιθανότερο είναι πως θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στην αυριανή φιλική αναμέτρηση.

Μοναδικό θέμα ο τραυματισμός του Βόσνιου αριστερού ίντερ Εμίρ Ράχιμιτς που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στον ώμο του και ακολουθεί αγωγή φυσικοθεραπείας.

Απέναντι τους οι Βεροιώτες θα συναντήσουν τον Σέρβο δεξιό ίντερ Σλόμπονταν Βεσελίνοβιτς που αγωνίζεται πλέον στον ΠΑΟΚ και την περασμένη σεζόν πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις βοήθησε τους ''ερυθρόλευκους'' να φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ.