ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η δηλητηρίαση και η επίθεση στους παίκτες του ΦΙΛΙΠΠΟΥ από τους Μαυροβούνιους

Εχθρική ήταν η ατμόσφαιρα που αντιμετώπισαν οι Βεροιώτες στο Μαυροβούνιο, αλλά και επεισοδιακή.

Συγκεκριμένα ο αγώνας είχε μεγάλη ένταση και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εκρηκτική με πολλές διακοπές, λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς των γηπεδούχων.

 Αποκορύφωμα όλων των παραπάνω ήταν η επίθεση των παικτών της Μπουντβάνσκα σε αυτούς του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

 Οι γηπεδούχοι προφανώς εκνευρισμένοι επειδή δεν τους έβγαινε το ματς, επιτέθηκαν στους Βεροιώτες και συγκεκριμένα στον Σταύρο Παπαδόπουλο. Ο Μπούλαϊτς με το νούμερο 11 έβγάλε με σπρωξιές εκτός αγωνιστικού χώρου τον Παπαδόπουλο, ενώ στην σύρραξη που ακολούθησε ο Λακμάνοβιτς με το νούμερο 8 γρονθοκόπησε και έριξε στο έδαφος τον εξτρέμ του Φιλίππου.

 Ευτυχώς υπήρξε η παρέμβαση Ράχιμιτς, ο οποίος τράβηξε τον Παπαδόπουλο μακριά από την μανία των γηπεδούχων και μπήκε στην μέση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στην σύρραξη ο Μπούλαϊτς τιμωρήθηκε με αποβολή ενώ ο Λακμάνοβιτς την...έβγαλε καθαρή χωρίς ποινή. Δείτε το βίντεο από την επίθεση των Μαυροβούνιων. Με τρίτη δίλεπτη τιμωρήθηκε και ο Παπαδόπουλος.

Επεισοδιακή όμως ήταν και η παραμονή του αγώνα αφού επτά παίκτες της Βεροιώτικης ομάδας παρουσίασαν συμπτώματα δηλητηρίασης μετά το βραδινό δείπνο της Παρασκευής.Ετσι Μιχαηλίδης, Αποστολίδης, Κωστακίδης και Δομπρής αγωνίστηκαν ελάχιστα, έχοντας στοματικές διαταραχές, ενώ ο Κόντης δεν κατάφερε να παίξει ούτε λεπτό.

Μέτα το τέλος του αγώνα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου τους χορηγήθηκε ορός και οι πρώτες βοήθειες, ενώ για τον ίδιο λόγο αλλά σε καλύτερη κατάσταση μετέβησαν και οι Παπαδόπουλος, Μπουκοβίνας.