ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στο Μαυροβούνιο το Σάββατο ο επαναληπτικός του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Στη Μπούτβα του Μαυροβουνίου βρίσκεται ήδη ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας για τον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στην Μπουτβάνσκα, για τον πρώτο γύρο του EHF Cup.

Να θυμίσουμε πως στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν με 30-24 το περασμένο Σάββατο στη Βέροια.

Έτσι στον συγκεκριμένο αγώνα ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ καλείται να υπερασπιστεί αυτό του το προβάδισμα και θα προσπαθήσει να επικρατήσει για δεύτερη φορά ή έστω αν ηττηθεί να κρατήσει την διαφορά των 6 τερμάτων, ώστε να είναι αυτός που θα περάσει στον επόμενο γύρο.

Σε περίπτωση που οι Βεροιώτες ηττηθούν με 6 τέρματα θα πρέπει να κρατήσουν χαμηλά το σκορ για να εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Ισραηλινοί Μπεν-Νταν και Φαράν.

Ο προπονητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Στέλιος Σεϊρεκίδης πήρε μαζί του τους εξής παίκτες: Αρβανιτίδης, Νικολαϊδης, Ζλατάνος, Μιχαηλίδης, Ράχιμιτς, Χαραλαμπίδης, Κόντης, Τριανταφυλλίδης, Μπουκοβίνας, Δραγκόλας, Κωστακίδης, Αποστολίδης, Γραμματικόπουλος, Δομπρής, Βραζάλιτσα, Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του για την αυριανή αναμέτρηση τόνισε: 

«Σίγουρα σαν πρώτο παιχνίδι της σεζόν, σταθήκαμε καλά. Η ομάδα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε άμυνα και αιφνιδιασμό και είχε σταθερότητα.

Είμαστε σε έναν ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας και μπορούμε να βγάλουμε ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο παιχνίδι μας. Τα έξι γκολ στο χάντμπολ δεν είναι ούτε πολλά, ούτε λίγα. Θα μπορούσε η διαφορά να είναι και μεγαλύτερη, αλλά τελικά πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Πρέπει να μπούμε στη ρεβάνς χωρίς να σκεφτόμαστε την διαφορά που πήραμε από το πρώτο ματς. Θα μας περιμένει ένα γήπεδο που θα είναι σαν…καζάνι που βράζει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Η Μπουντβάνσκα έχει έμπειρους παίκτες, που είναι πολύ καλοί χειριστές της μπάλας, ενώ παρά τα 30 γκολ που δέχθηκε έχει καλή αμυντική λειτουργία».