- ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Posted
- Διαβάστηκε 1321 φορές
Τον «ψήνει» για τον ΦΙΛΙΠΠΟ
Άνθρωποι του ποδοσφαίρου και οι δύο, πέρασαν στην πολιτική, από όπου προσφέρουν, ο ενας στην τοπική αυτοδιοίκηση, εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος και ο άλλος ως υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ.
Ο λόγος για τον Στέργιο Διαμάντη και τον Απόστολο Εμμανουηλίδη, οι οποίοι πίνουν τον πρωινό καφέ τους στο καφέ σινεμά, παρέα με την ιδιοκτήτρια Ιφιγένεια Βλαχογιάννη και μία φίλη.
Οι πληροφορίες λένε ότι η συνάντηση δεν ήταν τυχαία, αλλά είχε να κάνει μεν χαντμπωλικό ΦΙΛΙΠΠΟ,στον οποίο χρέη γενικού αρχηγού ανέλαβε ο Διαμάντης πριν λίγες ημέρες.
Τώρα αν η συνάντηση ήταν επαγγελματική, αφού ο Εμμανουηλίδης ως γνωστόν είναι τουριστικός πράκτορας, ή είχε να κάνει με πιθανή είσοδό του στα διοικητικά της ομάδας, αυτό θα φανεί στην συνέχεια.
Σχετικά Άρθρα
-
Υπογράφθηκε η σύμβαση για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην είσοδο της Βέροιας! -
Επιστροφή στον ΠΑΟΚ για τον Βεροιώτη Νίκο Τζωρτζίνη -
Ζαφειράκης Νάουσας: Συνεχίζει στα «σαλόνια» της Handball Premier – Στη διάθεση του κόσμου τα διαρκείας -
Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες η προετοιμασία του Ζαφειράκη Νάουσας - Το φετινό ρόστερ



