ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δημητρούλιας: "Άξιος πρωταθλητής ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ"

Ο προπονητής του Διομήδη, Δημήτρη Δημητρούλιας από την μία δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του για την απώλεια του πρωταθλήματος και από την άλλη προσπαθούσε να παρηγορήσει τον Θοδωρή Μεγαλοοικονόμου, ο οποίος είχε καταρρεύσει στον πάγκο!

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς τόνισε: «Συγχαρητήρια στον ΦΙΛΙΠΠΟ, άξια αναδείχθηκε πρωταθλητής, παρότι το σύστημα είναι άδικο. Ήμασταν πρώτοι σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και σε δύο παιχνίδια χάσαμε τον τίτλο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο δεύτερος κατακτά τον τίτλο. Όμως τι να κάνουμε, αυτοί είναι οι κανονισμοί και τους σεβόμαστε. Τα παιδιά στεναχωρήθηκαν πολύ, όμως θα τους κάνει καλό αυτή η εμπειρία στο μέλλον».

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Σεϊρεκίδης, ο οποίος έπαιζε εναντίον της ομάδας την τεχνική ηγεσία της οποίας έχει ο πατέρας του, σημείωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, άξια αναδείχθηκε πρωταθλητής. Εμείς κάναμε ένα πρώτο καλό ημίχρονο, όμως στην συνέχεια η άμυνα μας δεν κράτησε την επίθεση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ και μας ξέφυγαν με αρκετά γκολ. Σε έναν τελικό όλα γίνονται».