ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΧΑΝΤΜΠΟΛ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1096 φορές

Καρυπίδης: «Ορκίστηκα να το πάρω για τον πατέρα μου που έφυγε νωρίς»

Συγκινημένος και ανακουφισμένος που εκπλήρωσε τον όρκο που είχε δώσει ο Σάββας Καρυπίδης, αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπαίου στον πατέρα του, τον οποίο έχασε πρόσφατα.

«Παίξαμε πολύ πειθαρχημένα και με πολύ πάθος. Νομίζω ότι ο αποψινός τελικός ήταν διαφήμιση για το ελληνικό χάντμπολ. Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε. Αφιερώσαμε τη νίκη στον πατέρα μου. Ορκίστηκα να το πάρω και να του το αφιερώσω», δήλωσε ο πολύπειρος παίκτης του ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Σανίκης επεσήμανε:

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στον Διομήδη, ο οποίος έχει πολύ καλή ομάδα και εάν συνεχίσει έτσι σίγουρα το μέλλον του ανήκει. Ευχαριστώ άπαντες, την οικογένεια μου, τους συμπαίκτες μου, τους παράγοντες και τον κόσμου που βοήθησαν να φτάσουμε έως εδώ. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον πατέρα του Σάββα, ο οποίος ήταν και προσωπικός μου φίλος»

Τέλος, ο Στιβ Παπαδόπουλος τόνισε:

"Θέλαμε πάρα πολύ τον τίτλο αυτό και τα καταφέραμε έπειτα από 13 χρόνια. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου αλλά και στον Διομήδη. Άλλωστε, η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την στήριξη"