ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Για το 1-1 ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ την Δευτέρα κόντρα στον Διομήδη

Τη νίκη για να ισοφαρίσει σε 1-1 και να οδηγήσει την σειρά σε τρίτο και τελευταίο ματς θέλει την Δευτέρα (30/05, 16:30 ΕΡΤ2) ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ, στο δεύτερο τελικό της Handball Premier που θα διεξαχθεί στο "Φιλίππειο".

Οι "ερυθρόλευκοι" θα ψάξουν τον τρόπο να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα του αντιπάλου τους και να τον κερδίσουν μετά από τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη σεζόν, ενώ από την άλλη οι "λύκοι" θέλουν να διευρύνουν το απίστευτο σερί τους κόντρα στους Βεροιώτες που κρατάει από το 2011 εντός και εκτός έδρας και να φτάσουν στην επικράτηση για 14η φορά, πανηγυρίζοντας παράλληλα την κατάκτηση του τίτλου.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ θα παραταχθεί χωρίς τον πλέι μέικερ Γιώργο Μαστορογιάννη, ο οποίος χτύπησε στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου αγώνα, με τον προπονητή του Στέλιο Σεϊρεκίδη να δηλώνει για την αναμέτρηση: «Η τελική προσπάθεια μας στέρησε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη στον 1ο τελικό. Πρέπει να βγάλουμε όλη την ψυχική μας δύναμη, να την ομαδοποιήσουμε και να πάρουμε τη νίκη. Περιμένουμε τον κόσμο της Βέροιας να στηρίξει την ομάδα σε αυτόν τον τελικό και να κάνουμε το επόμενο βήμα».
 
Ο αριστερός ίντερ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Γρηγόρης Σανίκης επεσήμανε: «Για εμάς είναι η τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Είναι ματς χωρίς αύριο. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε στην διάρκεια της εβδομάδας κάποια πράγματα που μας κόστισαν στον 1ο τελικό. Οπωσδήποτε πρέπει να ξεκλειδώσουμε την ιδιόμορφη άμυνα του Διομήδη που είναι το δυνατό του σημείο. Όλα θα κριθούν στη θέληση και στην ετοιμότητα των ομάδων».
 

Ο αρχηγός του Διομήδη Νίκος Σαμαράς τόνισε: «Σίγουρα περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αποφασισμένο ΦΙΛΙΠΠΟ. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Αν θέλουμε να κερδίσουμε, χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι. Δεν έχουμε αβαντάζ λόγω του σερί. Είναι διαφορετικός αγώνας. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ έχει έμπειρους παίκτες με πολλές παραστάσεις. Θα δώσουμε ότι μπορούμε για να τελειώσει αύριο η σειρά».