ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Υποδέχθηκε τους θριαμβευτές ο Δήμαρχος Βέροιας!

Την Κυπελλούχο Ελλάδος ομάδα χάντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (01/03) ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης στο Δημαρχείο της πόλης.

Ο κος Βοργιατζίδης στην ομιλία του προς τους θριαμβευτές του Final Four του Λουτρακίου σημείωσε τα εξής:

«Ήταν μια όαση. Ήταν μια μέρα χαράς, περισσότερο για εσάς που συμμετείχατε σε αυτό το πανηγύρι. Εμείς επίσης διότι είχαμε χρόνια να δούμε τρόπαιο και γιατί ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ έγινε πολυνίκης στα κύπελλα. Αυτό μας δίνει μια ώθηση παραπάνω. Ο δήμος στον βαθμό που μπορεί θα είναι κοντά στην ομάδα και λέω στον βαθμό που μπορεί διότι δεν έχει νόημα να δίνουμε ανέξοδες υποσχέσεις. Αυτό θα το δείξουμε έμπρακτα».

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Βέροιας απένειμε στον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Φύκατα ένα αντίγραφο διαδήματος του Μακεδόνα Βασιλιά Φιλίππου.

Παρών στην εκδήλωση και ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΚΑΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς, ο οποίος έδωσε από μία ανθοδέσμη στον αρχηγό του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Δημήτρη Μπαντή και στον προπονητή Στέλιο Σεϊρεκίδη.

«Με το κύπελλο αυτό συνεχίστηκε το όραμα που υπήρχε τα τελευταία χρόνια και η προσπάθεια δεν θα σταματήσει εδώ», σχολίασε ο τεχνικός του ΦΙΛΙΠΠΟΥ αποδίδοντας ένα μέρος της επιτυχίας στον πρώην προπονητή της ομάδας Κώστα Τούτση.

Τους Κυπελλούχους συνόδευσαν στο Δημαρχείο, εκτός του προέδρου Γ. Φύκατα, οι Νίκος Νούλας, Γιώργος Χατζόγλου, Πρόδρομος Σουβατζόγλου, Παναγιώτης Σαράφης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Πέτρος Φύκατας, Γιώργος Μεταξάς, Γρηγόρης Γεωργιάδης και Γρηγόρης Αποστολίδης.

Από την πλευρά του ΦΙΛΙΠΠΟΥ μίλησε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης, υπογραμμίζοντας τα εξής: «Η ομάδα αυτή με λιγοστούς πόρους κατάφερε κάτι που στην αρχή της σεζόν φάνταζε ακατόρθωτο. Ο Σύλλογος εξάντλησε τους πόρους που συγκέντρωσε από ανθρώπους της περιοχής. Θα πρέπει ο δήμος, πριν από νέα επιτυχία, να εξαντλήσει τις δυνατότητες του και να στηρίξει οικονομικά αυτή την ομάδα. Δεν φθάνει μόνο η ψυχή και το μυαλό. Χρειάζονται και χρήματα. Οι επιτυχίες αυτές δεν τιμούν μόνο την πόλη αλλά φέρνουν και μικρά παιδιά στον αθλητισμό».

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, με αφορμή την παρουσία της μητέρας του Γρηγόρη Σανίκη, ο Γιώργος Χατζόγλου εξήρε την προσπάθεια που καταβάλλουν οι μητέρες των αθλητών και σημείωσε: «Αξίζουν ένα χειροκρότημα. Έχουν πλύνει πολλές φανέλες».