Είπε... αντίο στον Μιτρέφσκι ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Αποχώρησε από την ομάδα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ο Σκοπιανός ίντερ Κίρε Μιτρέφσκι. Η μικρή συνεργασία που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών έληξε και οι υπεύθυνοι της ομάδας θεώρησαν σκόπιμο να την σταματήσουν.

Πάντως, γεγονός αναμφισβήτητο είναι, ότι ο Σκοπιανός δεν προσέφερε στην ομάδα αυτά που προσδοκούσαν οι άνθρωποι του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, παρόλο που αμειβόταν αδρά. Ήταν πολύ λίγος, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Έτσι, καλά έκαναν και τον έστειλαν στο «σπίτι» του οι αρμόδιοι.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ όμως, θα στερηθεί και για 1,5 μήνα περίπου τις υπηρεσίες του Ναουσαίου εξτρέμ Χρήστου Χατζηγεωργίου, που υπέστη θλάση στους προσαγωγούς. Τραυματίας είναι επίσης και ο Παναγιώτης Ντόβας, που προσπαθεί εδώ και καιρό να συνέλθει από αυτόν τον τραυματισμό.

Τώρα, βέβαια, δεν υπάρχουν αγώνες της Α1 Εθνικής Ανδρών, λόγω της προετοιμασίας και των αγώνων της Εθνικής Ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2015, με Ολλανδία (30/10) και Βέλγιο (3/11). Το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει στις 9/11 με τον ΦΙΛΙΠΠΟ να αντιμετωπίζει στο «Φιλίππειο» την Αναγέννηση Βύρωνα.

Στέφανος Οικονομόπουλος