ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παραλειπόμενα, φωτορεπορτάζ και highlights από το ΦΙΛΙΠΠΟΣ - Δούκας

Χωρίς τον αρχηγό του Δημήτρη Μπαντή αγωνίστηκε κόντρα στον Δούκα ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ. Ο έμπειρος ίντερ εξέτισε την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του από το ματς με την ΧΑΝΘ. Αρχηγός στο ματς του Σαββάτου ήταν ο Νίκος Αρβανιτίδης.

Πολλές φορές ακούστηκε από τα μεγάφωνα το μήνυμα για ενίσχυση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας. Ως γνωστόν η Δημόσια Βιβλιοθήκη τρέχει μια καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης με στόχο να συγκεντρώσει 100.000 ευρώ για να ολοκληρώσει τον δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Στους αγωνιστικούς χώρους επέστρεψε και αγωνίστηκε στο Σαββατιάτικο ματς ο Γρηγόρης Χατσατουριάν. Ο Βετεράνος εξτρέμ του Δούκα έχει γράψει την δική του ιστορία στον σύλλογο των Εκπαιδευτηρίων και ήταν παρών στην μεγάλες διακρίσεις του συλλόγου.

Με αφορμή το ρεπό του μπασκετικού ΦΙΛΙΠΠΟΣ, στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε και ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ Ηλίας Λαζός.

Κόντρα στους πρώην συμπαίκτες του βρέθηκε το Σάββατο ο Τάσος Τριανταφυλλίδης. Ο νεαρός περιφερειακός το καλοκαίρι λόγω σπουδών μετακινήθηκε στον Δούκα αλλά για τον ίδιο λόγο επέστρεψε τον χειμώνα στον ΦΙΛΙΠΠΟ.

Ένα ρολόι Lacoste κλήρωσε στην λαχειοφόρο αγορά στο ημίχρονο ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...