ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Κρατάμε τους δύο βαθμούς» - Σανίκης: «Κερδίσαμε με μέτρια εμφάνιση»

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ επί της Α.Ε.Κ. στο γήπεδο του Βύρωνα, οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Στέλιος Σεϊρεκίδης (ΦΙΛΙΠΠΟΣ): «Περιμέναμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Η Α.Ε.Κ. έβγαλε εγωισμό και είχε θετική παρουσία. Εμείς είχαμε θέματα στην άμυνα που χρειάζεται να διορθώσουμε ενόψει της συνέχειας. Κρατάμε τους δύο βαθμούς που είναι σημαντικοί».

Γιάννης Αρβανίτης (Α.Ε.Κ.): «Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας. Χάσαμε πολλά σουτ από τα έξι μέτρα, αλλά σε γενικές γραμμές σταθήκαμε καλά. Σίγουρα τα λάθη διορθώνονται μέσα από την προπόνηση, αλλά εμείς είναι γνωστό ότι έχουμε έλλειψη προπονήσεων. Περνάει δύσκολες στιγμές το τμήμα, πρώτη χρονιά είμαστε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Η ομάδα αποδυναμώθηκε και σε αυτό το ήδη μέτριο ρόστερ είχαμε σήμερα και την απώλεια του Γεωργιάδη».

Από πλευράς παικτών μίλησε ο αριστερός ίντερ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Γρηγόρης Σανίκης, σημειώνοντας: «Κερδίσαμε με μέτρια εμφάνιση. Παρόλα αυτά δείξαμε συγκέντρωση για 60 λεπτά. Η Α.Ε.Κ. είναι πάντα υπολογίσιμη και ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια βγάζει καλό πρόσωπο».