ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Αναλαμβάνει ο Σεϊρεκίδης

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας χάντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας.

Ο καταξιωμένος τεχνικός, που στο πρόσφατο παρελθόν οδήγησε τον Π.Α.Ο.Κ. στις σημαντικότερες επιτυχίες και διακρίσεις, παλαίμαχος και δις κυπελλούχος Ελλάδος με τον ΒΑΟ Θεσσαλονίκης (1982 και 1983 στις δύο πρώτες διοργανώσεις του θεσμού), διαδέχεται στον «ερυθρόλευκο» πάγκο τον παραιτηθέντα Κώστα Τούτση.

Ο Σεϊρεκίδης, που αυτή την εποχή είναι ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων και παράλληλα προπονητής του ΓΑΣ Κιλκίς, θα αναλάβει από την Κυριακή τα νέα του καθήκοντα, μιας και το Σάββατο το Κιλκίς υποδέχεται τον Άρη για την 15η αγωνιστική της Α2 Ανδρών, σε ένα ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη στη μάχη που δίνουν για την παραμονή.

Κόντρα στον ΔΙΚΕΑ, τον ΦΙΛΙΠΠΟ θα κοουτσάρει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Τούτση, Κώστας Δεληγιάννης, ενώ ο Σεϊρεκίδης θα κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας ματς της Τρίτης (09/02) με την Α.Ε.Κ., ενώ στην συνέχεια οι Βεροιώτες θα αναχωρήσουν για την Πορτογαλία όπου θα δώσουν δύο αγώνες για τη φάση των «16» του Challenge Cup ανδρών με αντίπαλο τη Μπενφίκα στη Λισσαβόνα (12 & 13 Φεβρουαρίου).