ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πάει για διπλό «μπαμ» ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ!!

Την χειμερινή μεταγραφική περίοδο θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο η ομάδα χάντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη.

Οι «Βεροιώτες» έχοντας τρεις στόχους, θέλουν να ισχυροποιηθούν και σε μεγάλο βαθμό θα τα καταφέρουν με τις δύο κινήσεις- ματ που ετοιμάζουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καλύτερος εν ενεργεία Έλληνας τερματοφύλακας Κώστας Τσιλιμπάρης είναι έτοιμος να επιστρέψει στην πατρίδα μετά την άκρως πετυχημένη παρουσία του στην Ιταλική Μπόζεν με την οποία κατέκτησε το νταμπλ. 

Η προσωπική σχέση μεταξύ του 35χρονου τερμαρτοφύλακα και του Προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Γιώργου Φύκατα έχει παίξει βασικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με τις δύο πλευρές να έχουν σχεδόν συμφωνήσει.

Την περασμένη φορά που ο Τσιλιμπάρης αγωνίστηκε στην Ελλάδα ήταν μετά χρώματα της ΑΕΚ και πραγματικά διέπρεψε, χαρίζοντας με τις εντυπωσιακές επεμβάσεις του το κύπελλο του 2014 στον τελικό των Άνω Λιοσίων κόντρα στον Διομήδη Άργους. 

Επίσης ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ -που θέλει να επιστρέψει στην κατάκτηση των τίτλων μετά από 9 χρόνια- συμφώνησε με τον Νίκο Βουτσά, ο οποίος αγωνιζόταν στον Αρχέλαο Κατερίνης.

Ο δίμετρος περιφερειακός έκανε μεγάλη καριέρα σε Πανελλήνιο, ΓΑΣ Κιλκίς, ενώ με τους «Ολυμπιονίκες» κατέκτησε τίτλους και έπαιξε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο Βουτσάς -είναι ελεύθερος λόγω ηλικίας- θα ενισχύσει σημαντικά την άμυνα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ με τα σωματικά προσόντα και την εμπειρία του, ενώ θα είναι και αξιόπιστη λύση στην επίθεση πίσω από τον Γρηγόρη Σανίκη στη θέση του αριστερού ίντερ. 

Από τον ΦΙΛΙΠΠΟ πάντως τονίζουν ότι αν βρεθούν χρήματα από χορηγίες το επόμενο διάστημα θα κινηθούν και για την απόκτηση πίβοτ για να είναι υπερπλήρεις. 

Στο πρωτάθλημα ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ είναι στην 2η θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ, ενώ απέχει τρεις βαθμούς από την κορυφή που είναι ο Διομήδης. Στο Κύπελλο είχε ευνοϊκή κλήρωση και είναι στο... χέρι του να φτάσει μέχρι τον τελικό, ενώ στο Τσάλεντζ Καπ βρίσκεται ήδη στους «16» όπου θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα. 

sport-fm.gr - Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου