- ΧΑΝΤΜΠΟΛ
- Posted
- Διαβάστηκε 693 φορές
ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Με απουσίες υποδέχεται την Χ.Α.Ν.Θ. για το πρωτάθλημα
Χωρίς τους Σάββα Καρυπίδη, Μπάμπη Ανανιάδη θα υποδεχθεί το Σάββατο (6μμ) την Χ.Α.Ν.Θ η ομάδα χάντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ. Είναι ένα ματς το οποίο διεξάγεται για την 13η αγωνιστική και με αυτό ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές δραστηριότητες εντός του 2015.
Ο Καρυπίδης βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά το χτύπημα στον αυχένα ενώ ο Ανανιάδης υπέστη διάστρεμμα. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Παπαματθαίου, Χρηστίδη.
Μιλώντας για το ματς ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Κώστας Τούτσης σημείωσε: «Το παιχνίδι με την ΧΑΝΘ είναι το τελευταίο μας μέσα στο 2015. Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στον πρώτο γύρο, μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα είχε ρυθμό σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Πληρώσαμε την συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Διομήδη μας βγήκε η κούραση. Στο ματς με την Χ.Α.Ν.Θ. θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Από εκεί και μετά έχουμε έναν μήνα και να ξεκουραστούμε αλλά και να κάνουμε μια προετοιμασία για να διατηρήσουμε μια φρεσκάδα μέχρι τέλη Μαρτίου που τελειώνει η κανονική περίοδο».
Σχετικά Άρθρα
-
Υπογράφθηκε η σύμβαση για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην είσοδο της Βέροιας! -
Επιστροφή στον ΠΑΟΚ για τον Βεροιώτη Νίκο Τζωρτζίνη -
Ζαφειράκης Νάουσας: Συνεχίζει στα «σαλόνια» της Handball Premier – Στη διάθεση του κόσμου τα διαρκείας -
Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες η προετοιμασία του Ζαφειράκη Νάουσας - Το φετινό ρόστερ



