ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τούτσης: «Οι παίκτες ακολούθησαν ακριβώς αυτά που είχαμε πει»

Στις δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ για το Τσάλεντζ Καπ ο προπονητής του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Κώστας Τούτσης ανέφερε τα εξής:

«Για να πετύχουμε τον στόχο μας έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που σχεδιάσαμε όλη την εβδομάδα. Είμαι ευχαριστημένος γιατί οι παίκτες ακολούθησαν σχεδόν στο 100% αυτά που είχαμε πει, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και η έκβαση του ματς ήταν φυσιολογική. Πληροφορηθήκαμε ότι πέρασε και το Λουτράκι. Υπάρχουν δυο ομάδες που εκπροσωπούν την χώρα στο Τσάλεντζ Καπ, ελπίζω να συνεχίσουν και οι δυο και να μην βρεθούν απέναντι».

Από την πλευρα του ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης σημείωσε:

«Συγχαρητήρια στον ΦΙΛΙΠΠΟ. Σε αυτό το ζευγάρι ήταν καλύτερος από εμάς. Εμείς δεν έχουμε βρει ακόμα ταυτότητα. Έχουμε μία καλή, μία κακή, μία έτσι και έτσι, μία πολύ κακή εικόνα. Σήμερα προφανώς και ήταν πολύ κακή. Ακόμα δεν έχουμε βγάλει αξιοπρεπή αμυντική σταθερότητα. Θέλαμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, αλλά ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ την δεδομένη στιγμή είχε την ποιότητα που δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Για το αν μπορεί ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ να φέρει μια διάκριση στο ελληνικό χάντμπολ είπε: «Η πραγματικότητα του Τσάλεντζ Καπ είναι πως ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ με την ποιότητα που έχει και την προσθήκη του Σανίκη, έχει δικαίωμα να ονειρεύεται τετράδα και γιατί όχι και ψηλότερα».